Електрически двупътен вентил OR Officine Rigamonti

Налични размери – 1/2“ – 3/4“- 1“

Двупътният вентил OR се използва в централните отоплителни системи се разделяне на зони. Инсталиран при източника на единична зона и правилно свързан към локален стаен термостат, този вентил позволява да се прекъсне потока на топлопреносната течност след достигане на желаната температура. Подходящ за домашни отоплителни инсталации и промишлените инсталации (съвместими с работните условия), клапанът се използва там, където се изисква спиране и пускане със сервомеханизъм. Възможност за активиране на циркулационната помпа с максимално натоварване 1 A, като се използват контактите на самия вентил. Отвореният контакт позволява контрол над всяко друго устройство с максимална мощност до 2А.

двупътен вентил OR1/2"3/4"1''
Цена с ДДС238,00 лв.240,00 лв.254,00 лв.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.