Електрозадвижки

Електрозадвижки се монтират на колектори или термокранове и се използват за електронно пускане и спиране на отоплението или охлаждането. Командват се от стайни термостати или клемни шини.

Различните модели са с 2 или 4 проводника, както на 220 или 24 V. При електрозадвижките с 4 проводника, 2 се използват за захранване, другите 2 работят като ключ (нормално отворен). Ако имате колекторна кутия с 5 задвижки и циркулационна помпа, при отварянето на която и да е от 5-те задвижки се включва и помпата.

Електрозадвижки

Електрозадвижка LUXOR TE3010
2 проводника | 220 V

Електрозадвижки

Електрозадвижка LUXOR TE3012
4 проводника | 220 V

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички електрозадвижки предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки