Електрозадвижка LUXOR TE3010

Електрозадвижка LUXOR TE3010 функционира чрез разширяването на термо чувствителен елемент, който се нагрява чрез електрически резистор когато трябва да се отвори клапанът. Това позволява бавен цикъл отваряне / затваряне и предпазва системата от резки промени в налягането.

Електрозадвижка LUXOR TE3010

2 проводника – 220 V

Електрозадвижката може да се свърже само към термостати за включване / изключване или хронотермостати. Не използвайте с 3-точкови или модулиращи термостати. Всички електрозадвижки LUXOR TE са от нормално затворен тип. Това означава те се отварят само когато от контролния блок идва отворен вход (напрежение) сензор (напр. термостат).

Това позволява на главата да работи само когато има нужда от топла или студена вода да минава през нагревателното/охладителнито тяло и да остане затворена през останалото време. Новите електрозадвижки могат да се монтират във всяко положение, дори нагоре надолу, тъй като са защитени с термостатични винтове.

Размери на електрозадвижка LUXOR TE3010

Електрозадвижка LUXOR TE3010

Потребителите купиха още

Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX
Всички радиатори Комплект термовентили Термокранове Механични термоглави Електронни термоглави
Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX
Радиаторни кранове Кит комплекти Конзоли за монтаж Подови стойки Нагреватели за радиатори

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички размери Global VOX предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки

Електрозадвижка LUXOR TE3010