Трипътни вентили SALUS

Електрически трипътни вентили SALUS PMV  са моторизирани вентили (тип ON / OFF), предназначени за домашно отопление. За свръзване към медна тръба ф22 и ф22, за метални тръби 3/4“и 1“

Моторизираните Електрически трипътни вентили SALUS PMV се използват за контрол на потока на водата в централната отоплителна система. Вентилите може да се използва за контрол на отоплението и горещата вода и работи чрез контролиране на потока на водата от отоплителния котел към други части на системата. Задвижката на вентила има вграден превключвател, който може да се използва за включване / изключване (или старт / стоп), например вентилатор или помпа, когато вентилът е напълно отворен.

Вентилите PMV се използват в:

  • в отоплителни инсталации
  • в системи за затопляне и охлаждане на водата
  • в слънчеви колекторни системи
  • избор на приоритет за топла вода / отоплителна система (като разделител / сепаратор)
  • в котелни системи на твърдо гориво (като делител / сепаратор)

Електрически трипътен вентил SALUS PMV32 – ф22

Електрически трипътен вентил SALUS PMV38 – ф28

Електрически трипътен вентил SALUS PMV34 – 3/4″

Електрически трипътен вентил SALUS PMV31 – 1″

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.