Конзоли за алуминиеви радиатори

Конзоли за алуминиеви радиатори се използват за монтаж на радиаторите към стената. Различна дължина на конзолите от 170 mm до 230 mm. Конзолите са окомплектовани с дюбел и са прахово боядисани. Регулируемите конзоли с фиксирано разстояние от стената. Окомплектовани с дюбели и винтове. Позволяват финно нивелиране на радиатора посредством въртящ болт. Силиконово покритие на регулируемите конзоли за по-малко шум в радиаторите. Подходят брой конзоли за радиатор до 10 глидера е 3 бр.(2 отгоре и 1 отдолу), над 10 глидера е препоръчителни монтаж на 4 бр. конзоли (3 отгоре и 1 отдолу).

Конзоли за радиатори 170mm

Конзоли за радиатори 195mm

Конзоли за радиатори 230mm

MEN NOR ØBC Регулируеми конзоли

Конзоли за радиатори с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване за конзоли за алуминиеви радиатори напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички конзоли за алуминиеви радиатори предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.