Пелетни камини с водна ризаПелетни  камини с водна риза за отопление и топла вода. Мощности от 11 до 32 kW. Осигуряваме доставка, безплатна консултация, изчисляване на необходимата мощност. Професионален монтаж и гаранция от 10 години. Всички камини с водна риза са придружени със сертификати за качество и съответствие. Реномирани производители и гарантирана ефективност.


ARTEL CLASS IDRO
THERMO L 15


ARTEL CLASS IDRO
THERMO XL 20


ARTEL CLASS IDRO
THERMO XL 24


ARTEL CLASS IDRO
THERMO XXL 28


ARTEL CLASS IDRO
THERMO XXL 32


GreenEcoTherm LILY


Bisolid Commo
Всички Пелетни камини с водна риза за отопление са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности.

Предлагаме безплатен оглед

Представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.


Магазин

Всички пелетни камини с водна риза предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта за отопление с актуални цени за материали и труд.

Безплатна доставка

на пелетни камини с водна риза, топловъздушни пелетнни камини, стайни термостати и други необходими материали за парно и отопление в района на София. Осигуряваме 5 години пълна гаранция на материалите и монтажа извършени от нас. Изпратете запитване и наш техник ще Ви посети в удобен ден и уговорен час. Посещението е безплатно.


Пелетни камини с водна риза

Пелетни камини с водна риза

Пелетни камини с водна риза