Пелетни камини с водна риза

Пелетни  камини с водна риза за отопление и топла вода. Мощности от 11 до 32 kW. Осигуряваме доставка, безплатна консултация, изчисляване на необходимата мощност. Професионален монтаж и гаранция от 10 години.

Всички камини с водна риза са придружени със сертификати за качество и съответствие. Реномирани производители и гарантирана ефективност.

ARTEL CLASS IDRO
THERMO L 15

ARTEL CLASS IDRO
THERMO XL 20

ARTEL CLASS IDRO
THERMO XL 24

ARTEL CLASS IDRO
THERMO XXL 28

ARTEL CLASS IDRO
THERMO XXL 32

Всички Пелетни камини с водна риза за отопление са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности.

Предлагаме безплатен оглед

Представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички пелетни камини с водна риза предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Безплатна доставка

на пелетни камини с водна риза, топловъздушни пелетнни камини, стайни термостати и други необходими материали за парно и отопление в района на София. Осигуряваме 5 години пълна гаранция на материалите и монтажа извършени от нас. Изпратете запитване и наш техник ще Ви посети в удобен ден и уговорен час. Посещението е безплатно.