Пелетна камина с водна риза Bisolid Commo

  Пелетна камина с водна риза Bisolid Commo е автоматизирана, като гориво използва дървесни пелети, отговарящи на стандарт ЕN 14961-2:2010, клас ЕNр1us-А1 с диаметър ф6 mm. Предназначена е за отопление на вили, ваканционни къщи, механи и други обекти с отопляема обем от 275-350 m3 (105 до 135 квадратни мерта).

  Съветваме Ви да разопаковате Пелетна камина с водна риза Bisolid COMMO само след като се постави на мястото, където тя трябва да се инсталира. Камината стои на пластмасови крака със стоманени винтове M10 (4 броя) завинтени в основата на печката. Гайки M10 mm се завинтват върху винтовете до пластмасовата част. Краката са също така максимално затегнати до основата на Пелетна камина с водна риза Bisolid COMMO.

  Монтаж

  Когато разопаковате камината и я поставите на мястото, на което трябва да се инсталира, развийте всички крака, за да се получи обща височина от пода до камината от около 25 mm . Когато приключите с хоризонталното изравняване на камината, затегнете гайките, докато държите пластмасовата част на крака с ръката си. Затегнете гайките с помощта на гаечен ключ 17, така че те да достигнат основата на камината. Височина от около 25 милиметра от пода до Пелетна камина с водна риза Bisolid COMMO е необходима за циркулация на въздуха и по-добро охлаждане на камината. По този начин камината се защитава от прегряване и се удължава времето на употреба. Ако околните стени и / или пода са изработени от материали, които не са устойчиви на топлина трябва да се използва подходяща защита, състояща се от негорим изолационен материал.

  Цена: 3 200.00 лв.

  • Автоматично запалване чрез електрически нагревател
  • Вентилатор за отвеждане на димните газове
  • Интегрирани защити (прегряване, димни газове)
  • Режим на периодично продухване на горивната камера, както и продухване при старт и стоп, намаляващ нуждата от често почистване
  • Задаване на режима и периода на работа и регулиране
  • Компактна конструкция
  • Входящият и входящият фланец на камината са 1″

  МАГАЗИН

  Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.