Пелетна камина топловъздушна Mareli PS

  Пелетна камина за директно отопление на жилищни площи до 220 куб.м. Елегантен дизайн с цвят по избор. Интелигентно електронно управление BG/EN/GR за напълно автоматизиран работен процес. Модулиращо горене. Нагнетяващ многоскоростен вентилатор за топлия възхуд, позволяващ бързо достигане на топлинен комфорт. Управление по стайна температура. Екологичен горивен процес. Таймер за старт-стоп. 2 години пълна гаранция.

  Напишете запитване или звъннете за налични мощности и цена

  0878 276 889

  МоделPS10
  Мощност10 kW
  Отопляема площдо 220 m³
  Размери886 х 470 х 520 мм
  Обем бункер20 kg
  Тръба свеж въздух40 ф mm
  Тегло120 кг
  Тръба изгорели газове80 ф mm
  Тип горивопелети ф6-ф8
  Макс/Мин. разход на гориво0,5/2,0 kg/h
  Ел. консумация60/450 W
  Ел. захранване230/50 V/Hz
  Работа при температура на околната средаот 5 до 40 °C
  Влажност при 30°C на околната среда85 %
  КПД> 90 %
  Температура на димните газове160 °C
  Цена с ДДСизчерпана наличност

  Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

  При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

  Магазин

  Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

  Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта за отопление с актуални цени за материали и труд. Безплатна доставка на пелетни котлипелетни горелки, бункери за пелети и други необходими материали за парно и отопление в района на София. Осигуряваме 5 години пълна гаранция на материалите и монтажа извършени от нас. Изпратете запитване и наш техник ще Ви посети в удобен ден и уговорен час. Посещението е безплатно.