Пелетнa каминa топловъздушнa GreenEcoTherm VIOLET

Пелетнa каминa топловъздушнa GreenEcoTherm VIOLET
Пелетнa каминa топловъздушнa GreenEcoTherm VIOLET

Пелетнa каминa топловъздушнa GreenEcoTherm VIOLET e идеалното решение за отопление на Вашето жилище, заведение, офис и др., когато не разполагате с отделно котелно помещение или искате да се насладите на уюта, който предоставя живият огън.

Модерният дизайн, компактните размери и възможността за избор на цвят правят камините подходящи за всеки интериор. Камините изгарят дървесни пелети с диаметър 6-8 мм, които са предпочитано гориво, поради високо ефективния горивен процес, минималното количество пепелни остатъци и ниско ниво на вредни емисии.

Цена: 1 800.00 лв.

МоделGreenEcoTherm VIOLET
Номинална мощност на камината (kW)6,5
Диапазон на регулиране на топлинна мощност (kW)2,2 - 6,5
Използвано гориводървесни пелети
Масов дебит на димните газове (g/s)5,7-12,0
Ефективност в режим на номинална мощност (%)90-93
Температура на изходящи димни газове (°C)76-190
Концентрация на въглероден оксид (СО) при 13% O₂ (%)0,012-0,032
Тегло (kg)82
Размери (мм)870
485
485

Пелетнa каминa топловъздушнa GreenEcoTherm VIOLET

МАГАЗИН

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Препоръчани връзки