Пелетнa каминa топловъздушнa Mareli Jade

Пелетнa каминa топловъздушнa Mareli Jade 5 kW е перфектната комбинация от стил, дизайн и качество. С вграденото интелигентно електронно управление използването на камината е много лесно и с минимална поддръжка.

Наличието на прецизен термостат гарантира перфектен контрол на температурата във вашия дом. Освен това имате възможност да избирате гама от цветове, отговарящи на вашия интериорен дизайн. Запалването се постига чрез керамичен нагревател, който запалва пелетите за няколко секунди.

Мощност

Пелетнa каминa топловъздушнa Mareli Jade е идеална за отопление на помещения до 130 м³ или площ от 50 квадратни метра . Функционира без водна риза. Топлината се излъчва директно от камината, използвайки вграден вентилатор, което я прави идеален спътник за студените зимни нощи.

Производствотона серията пелетни камини Mareli Systems отговаря на всички европейски стандарти и изисквания по отношение на околната среда. Благодарение на използването на иновативни технологии като 5-степенна модулация на горивото, продуктът постига много висока ефективност и ниски емисии на CO, отделяни в атмосферата.

Гаранция

Всички продукти имат двугодишна гаранция. Независимо дали отоплявате вашия апартамент, къща или офис, винаги ще намерите продукт, който да отговаря на вашите нужди и бюджет – качеството е гарантирано и несравнимо.

Изчерпана наличност

Модел"Jade" 5 kW
Номинална мощност на камината (kW)5
Диапазон на регулиране на топлинна мощност (kW)1,4 - 5
Използвано гориводървесни пелети 6-8мм
Консумация на пелети (минимално-максимално) кг.ч.0,37 - 1,04
Ефективност в режим на номинална мощност (%)90
Време на горене с едно зарежданеот 6 до 12 часа
Вместимост на бункера9 кг / 14 литра
Тегло (kg)40
височина (мм)
дълбочина (мм)
широчина (мм)
760
450
440

Пелетнa каминa топловъздушнa Mareli Jade

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки