Пелетни камини с водна риза

Пелетни камини с водна риза

Пелетни камини с водна риза, икономичното и чисто отопление. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Виж всички модели

Пелетнa каминa топловъздушнa ARTEL EASY L12

Пелетни камини топловъздушни

Топловъздушните пелетни камини за предназначени за отопление на 1 или 2 помещения. Гарантирано качество. Доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Виж всички модели

Пелетни котли

Пелетни котли

Предлагаме котли на екологично чисто и икономично отопление на пелети, различни мощности. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Виж всички модели

Пелетни горелки

Горелки за изганяне на пелети, чипс, костилки, възможност за монтаж на стари котли. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Виж всички модели

Бункери

Бункери за пелетни котли, различни обеми, автоматизация. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Виж всички модели

Резервни части

Предлагаме резервни части за пелетни котли и пелетни камини. Гарантирано качество и произход. Осигурена доставка и монтаж. Актуални цени и промоции.

Виж всички модели

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Пелетни котли и камини

Пелетни котли и камини