Радиатори

Алуминиеви радиатори

алуминиеви радиатори

Предлагаме Български, Италиански и Испански алуминиеви радиатори. Гарантирано качество и произход. Разполагаме с различни размери и модели с височина от 200 mm до 2000 mm. Осигуряваме безплатна доставка за София и изпращане с куриерска фирма за Страната. Актуалните цени на алуминиевите радиатори се отнасят за самите радиатори и не включват допълнителни части, крепежни елементи и фитинги. Осигурен монтаж на избраните от Вас алуминиеви радиатори. Актуални цени и промоции. Възможност за прахово боядисване в избран цвят по RAL каталог.

Алуминиеви радиатори
всички модели

Панелни радиатори

Панелни радиатори

Предлагаме Български, Немски и Турски панелни радиатори. Разполагаме с различни размери и модели с височина от 300 mm до 900 mm. и широчина до  2600 mm. Осигуряваме безплатна доставка за София и изпращане с куриерска фирма за Страната. Актуалните цени на панелните радиатори се отнасят за самите радиатори, крепежни елементи, тапа и обезвъздушител, не включват допълнителни части, елементи и фитинги. Осигурен монтаж на избраните от Вас панелни радиатори. Актуални цени и промоции.

Панелни радиатори
всички модели

Вентилаторни конвектори

Вентилаторни конвектори

Предлагаме Български вентилаторни конвектори KLIMA 2000. Разполагаме с различни размери и модели за монтаж на стена, под и таван. Осигуряваме безплатна доставка за София и изпращане с куриерска фирма за Страната. Актуалните цени на вентилаторните конвектори се отнасят за самите конвектори, други крепежни елементи, тапи и обезвъздушители,  допълнителни части, елементи и фитинги не се включват. Осигурен монтаж на избраните от Вас панелни конвектори. Актуални цени и промоции.

Панелни радиатори
всички модели

Електрически конвектори

Електрически конвектори

Предлагаме Български електрически конвектори ELDOM. Разполагаме с различни размери и модели за монтаж на стена и под. Осигуряваме безплатна доставка за София и изпращане с куриерска фирма за Страната. Актуалните цени на електрически конвектори се отнасят за самите конвектори, други крепежни елементи, тапи и обезвъздушители,  допълнителни части, елементи и фитинги не се включват. Осигурен монтаж на избраните от Вас панелни конвектори. Актуални цени и промоции.

Панелни радиатори
всички модели

Всички радиатори предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Всички алуминиеви радиатори и панелни радиатори предлагани в нашата страница се поддържат в наличност. Цените на радиаторите може да видите на страницата на избраният от Вас радиатори в раздел Актуални цени. Актуалните цени и наличността на радиаторите се обновява ежедневно. Ако някои от избраните радиатори нямат цена не са налични в момента, може да се консултирате с наш сътрудник за очаквана доставка и срокове. Всички радиатори предлагани от нас са с 10 и 12 годишна гаранция и след гаранционно обслужване. Закупените от нас радиатори се монтират с предимство пред другите поръчки в фирмата.

Радиатори

Радиатори