Радиатори

Алуминиеви радиатори

алуминиеви радиатори

Предлагаме Български, Италиански и Украински алуминиеви радиатори. Гарантирано качество и произход. Всички алуминиеви радиатори са придружени със съответните сертификат и декларация за съответствие. Разполагаме с различни размери, модели и мощности с височина от 200 mm до 2000 mm. Предлагаме безплатна доставка за София и изпращане с куриерска фирма за Страната. Актуалните цени на алуминиевите радиатори се отнасят за самите радиатори ( на брой глидер ) и не включват допълнителни части, крепежни елементи и фитинги. Осигурен експресен монтаж на избраните от Вас алуминиеви радиатори. Безплатен оглед и представяне на оферта за нужните радиатори, термовентили, кранове и други необходими фитинги. Актуални цени и промоции. Възможност за прахово боядисване в избран цвят по RAL каталог.

Панелни радиатори

Панелни радиатори

Предлагаме Български, Немски и Турски панелни радиатори. Разполагаме с различни размери и модели с височина от 300 mm до 900 mm. и широчина до  2600 mm. Осигуряваме безплатна доставка за София и изпращане с куриерска фирма за Страната. Актуалните цени на панелните радиатори се отнасят за самите радиатори + крепежни елементи, тапа и обезвъздушител, не включват допълнителни части, елементи и фитинги. Осигурен монтаж на избраните от Вас панелни радиатори. Актуални цени и промоции.

Нагреватели за радиатори

Нагреватели за Радиатори CINI

Нагревателите за радиатори са предназначени за монтаж в алуминиеви и чугунени радиатори. Български нагреватели за радиатори Даркон, три степени на мощност, термогерулатор по стайна температура и термогерулатор по температура на водата. комплектован с разширителен съд за доливане на вода.  Сръбски нагреватели за радиатори CINI произведени по висока технология и съверменни електронни елементи. Компактни размери. Регулиране на мощността – степени от 1 до 7. Осигурена доставка и монтаж.

Всички радиатори предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Всички алуминиеви радиатори и панелни радиатори предлагани в нашата страница се поддържат в наличност. Цените на радиаторите може да видите на страницата на избраният от Вас радиатори в раздел Актуални цени. Актуалните цени и наличността на радиаторите се обновява ежедневно. Ако някои от избраните радиатори нямат цена не са налични в момента, може да се консултирате с наш сътрудник за очаквана доставка и срокове. Всички радиатори предлагани от нас са с 10 и 12 годишна гаранция и след гаранционно обслужване. Закупените от нас радиатори се монтират с предимство пред другите поръчки в фирмата.