Алуминиеви радиатори ASTERIE

Алуминиеви радиатори

Малък и компактен – това са качествата на ASTERIЕ, радиатор, който решава всякакви проблеми, свързани с липса на място, адаптиращ се перфектно към различни видове среда. Благодарение на специалната му система на монтаж, той може да се инсталира директно на пода пред витрини и при липса на достатъчна подпрозоречна височина, посредством стойки за под. Поради многостранната си природа, той хармонира напълно със заобикалящата го архитектурна среда, допълващ обзавеждането с минимално заемане на място.

Цена за Н200 / 109 W – 23,00 лв.

Характеристики

Алуминиевите радиатори ASTERIE са с височина 275 mm и междуосово разтояние за свързване 200 mm. Мощността на 1 глидер е 109 вата, при температура на входящата вода 60 градуса и 76 вата при температура на входящата вода 50 градуса. Алуминиевите радиатори ASTERIE имат 10 годишна пълна гаранция и след гаранционен сервиз и обслужване.

Всички радиатори са с гарантиран произход и качество. Осигурена безплатна доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване. Предлагаме боядисване на всички модели алуминиеви и панелни радиатори.

Монтаж

При монтиране на радиаторите се спазват следните разстояния:

Алуминиеви радиатори ASTERIEАлуминиеви радиатори ASTERIE

    • 3 cm от стената
    • 10 cm от пода
    • 10 cm от перваз или подпрозоречни плоскости
    • ръчен или автоматичен обезвъздушител
    • свързването на кръс подобрява топлоотдаването на радиатора
    • препоръчва се при монтаж на повече от 10 глидера
За този радиатор ще Ви трябва още ...
konzili-za-radiatori

Конзили за монтаж

termoventil

Термовентили

kran

Кранове

komplekt-za-radiatori

Комплекти за монтаж

avtomatichen-obezvyzdushitel

Обезвъздушители

lektronni-regulatori

Електронни регулатори

123emblem-work

Монтаж на радиатори

123emblem-work

Преместване на радиатори

123emblem-work

Демонтаж и затапване на радиатори

Още ...

Алуминиев радиатор модел ASTERIE
Гаранционен срок на алуминиеви радиатори ASTERIE – 10 години.

Алуминиеви радиатори ASTERIE се предлагат с височини от 275 мм (междуосово 200 мм).

Дизайн

Красивият външен вид и компактността на алуминиеви радиатори ASTERIE е съчетана с тяхната висока ефективност и им позволява да бъдат част и от най-изискания интериор. При производството на алуминиеви радиатори ASTERIE са спазени всички стандарти и изисквания за висока ефективност при монтаж на алуминиеви радиатори в отоплителни системи. Увеличената площ на конвекторните пластини на алуминиеви радиатори ASTERIE увеличава тяхното топлоотдаване. Благодарение на понижената топлинна инертност алуминиеви радиатори ASTERIE достигат за минимално време максимална температура и плавно поддържат зададената им температура, без резки промени.

Доставка

Алуминиеви радиатори ASTERIE се предлагат в опаковка по 10 броя алуминиеви глидери. По желание на клиентите ние можем да сглобим нужния брой алуминиеви глидери, което няма да промени цената. Всички предлагани от нас алуминиеви радиатори са с гарантирано качество и произход, придружени със съответният сертификат. При дефект или повреда на алуминиевите радиатори ASTERIE се заменят с нови. При закупуване на алуминиеви радиатори ASTERIE, осигуряваме безплатна доставка за района на София, изпращане с куриер за страната. Осигуряваме монтаж на избраните от Вас алуминиеви радиатори на преференциални цени.

Още радиатори

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Алуминиеви радиатори ASTERIE

Алуминиеви радиатори ASTERIE