Алуминиеви радиатори ASTERIE

Алуминиеви радиатори

Малък и компактен – това са качествата на ASTERIЕ, радиатор, който решава всякакви проблеми, свързани с липса на място, адаптиращ се перфектно към различни видове среда. Благодарение на специалната му система на монтаж, той може да се инсталира директно на пода пред витрини и при липса на достатъчна подпрозоречна височина, посредством стойки за под. Поради многостранната си природа, той хармонира напълно със заобикалящата го архитектурна среда, допълващ обзавеждането с минимално заемане на място.

Цена за Н200 / 109 W – 27,00 лв.

проверете за наличност 0878 276 889

Алуминиевите радиатори ASTERIE са с височина 275 mm и междуосово разтояние за свързване 200 mm. Мощността на 1 глидер е 109 вата, при температура на входящата вода 60 градуса и 76 вата при температура на входящата вода 50 градуса. Алуминиевите радиатори ASTERIE имат 10 годишна пълна гаранция и след гаранционен сервиз и обслужване.

Всички радиатори са с гарантиран произход и качество. Осигурена безплатна доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване. Предлагаме боядисване на всички модели алуминиеви и панелни радиатори.

Още радиатори

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Алуминиеви радиатори ASTERIE

Алуминиеви радиатори ASTERIE