Алуминиеви радиатори Kaldo

Алуминиеви радиатори

Алуминиеви радиатори Kaldo представляват глидери от лят алуминий със стандартна ширина и дълбочина. За да се получи нужния размер на радиатора, тези глидери се свързват заедно. Разработени и произведени от италианската компания Radiatori 2000, те имат значителни предимства пред стоманените панелни радиатори: отдават топлината по-бързо и не се поддават на корозия.

Алуминиеви радиатори Kaldo

се отливат от висококачествен алуминий, нямат други метални елементи, което гарантира дълъг срок на експлоатация. Kaldo е модел на италианската фабрика Radiatori 2000, която е лидер в производството на алуминиеви радиатори и аксесоари за тях в световен мащаб. Радиаторите Kaldo са един от най-успешните модели на пазара – за това допринася изгодната цена на алуминиевия радиатор, както и добрата архитектура на алуминиевите ребра и ефективността му. Алуминиеви радиатори Kaldo се предлага с гаранция 10 години!

Актуални цени

Цени с включена отстъпка и безплатна доставка за София

МОДЕЛKALDO H350KALDO H500KALDO H600KALDO H700KALDO H800
Топлинна мощност W111151175195231
Маса кг/гл1,171,421,661,812,04
Височина mm431581681781881
Дълбочина mm9595959595
Междуосово разтояние350500600700800
Ширина mm8080808080
Обем вода л/гл0,320,460,520,620,68
Цена с ДДС14,90 лв.15,30 лв.16,40 лв.20,90 лв.22,00 лв.

Характеристики
  • Дълъг живот
  • Естетичен и модерен дизайн
  • Висока ефективност заради бързото топлоотдаване, характерно за конструкционния материал
  • По-ниски експлоатационни разходи

Отоплението с алуминиеви радиатори е предпочитан и ефикасен избор на все повече хора. Радиаторите Kaldo имат модерен и изчистен дизайн, който се вписва в интериора на помещението, където е поставен. Междуосовото разстояние на отворите на алуминиевият глидер модел Kaldo е 350мм, това е най-малкият предлаган вариант глидери от серията Kaldo. Алуминиеви радиатори Kaldo представляват качествен и надежден начин за отопление на помещенията в дома и офиса. Алуминиевите ребра са предназначени за свързване към системата на централното или локалното отопление.

Предимства

Алуминиевите ребра имат значително по-високо топлоотдаване спрямо стоманените панелни радиатори. Друго предимство е по-малкото тегло на едно отоплително тяло. Не на последно място се нареджда устойчивостта на корозия – това го прави подходящ за помещения с повече влажност. Алуминиевите радиатори се продават на ребра – могат да се сглобяват и разделят за постигане на желаната отоплителна мощност. 

Монтаж

При монтиране на радиаторите се спазват следните разстояния:

Алуминиеви радиатори KaldoАлуминиеви радиатори Kaldo

    • 3 cm от стената
    • 10 cm от пода
    • 10 cm от перваз или подпрозоречни плоскости
    • ръчен или автоматичен обезвъздушител
    • свързването на кръс подобрява топлоотдаването на радиатора
    • препоръчва се при монтаж на повече от 10 глидера
За този радиатор ще Ви трябва още ...
konzili-za-radiatori

Конзили за монтаж

termoventil

Термовентили

kran

Кранове

komplekt-za-radiatori

Комплекти за монтаж

avtomatichen-obezvyzdushitel

Обезвъздушители

lektronni-regulatori

Електронни регулатори

123emblem-work

Монтаж на радиатори

123emblem-work

Преместване на радиатори

123emblem-work

Демонтаж и затапване на радиатори

Още ...

Алуминиев радиатор Kaldo модел, Италиански.
Гаранционен срок на алуминиеви радиатори Kaldo – 10 години.

Алуминиеви радиатори Kaldo се предлагат с височини от 431 мм (междуосово 350 мм), 581 мм (междуосово 500 мм), 681 мм (междуосово 600 мм), 781 мм (междуосово 700 мм) и 881 мм (междуосово 800 мм).

Дизайн

Красивият външен вид и компактността на алуминиеви радиатори Kaldo е съчетана с тяхната висока ефективност и им позволява да бъдат част и от най-изискания интериор. При производството на алуминиеви радиатори Kaldo са спазени всички стандарти и изисквания за висока ефективност при монтаж на алуминиеви радиатори в отоплителни системи.

Мощност

Увеличената площ на конвекторните пластини на алуминиеви радиатори Kaldo увеличава тяхното топлоотдаване. Благодарение на понижената топлинна инертност алуминиеви радиатори Kaldo достигат за минимално време максимална температура и плавно поддържат зададената им температура, без резки промени.

Доставка

Алуминиеви радиатори Kaldo се предлагат в опаковка по 10 броя алуминиеви глидери. По желание на клиентите ние можем да сглобим нужния брой алуминиеви глидери, което няма да промени цената. Всички предлагани от нас алуминиеви радиатори са с гарантирано качество и произход, придружени със съответният сертификат. При дефект или повреда на алуминиевите радиатори Kaldo се заменят с нови. При закупуване на алуминиеви радиатори Kaldo, осигуряваме безплатна доставка за района на София, изпращане с куриер за страната. Осигуряваме монтаж на избраните от Вас алуминиеви радиатори на преференциални цени.

Още радиатори

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Алуминиеви радиатори Kaldo

Алуминиеви радиатори Kaldo