Алуминиеви радиатори VIKING

Алуминиеви радиатори

Икономия на консумация благодарение на алуминиевата конструкция и релефа на глидерите, радиаторите загряват бързо и затоплят помещението за кратко време. Предлагаме доставка и монтаж на избраните от Вас радиатори. Доставката и сглобяването на радиаторите е безплатно за София.

Изчерпана наличност

Актуални цени

Цени с включена безплатна доставка за София

МоделVIKING H350 VIKING H500 VIKING H600
Топлинна мощност W 125170195
Маса кг/гл4521,351,65
Височина mm425582682
Дълбочина mm858585
Междуосово разтояние350500600
Ширина mm808080
Обем вода л/гл0,250,380,42
Цена с ДДС16,50 лв.
изчерпана наличност
изчерпана наличност изчерпана наличност
Характеристики

Алуминиевите радиатори са може би най-популярните радиатори в последните години. Най-голямото им предимство е и техният най-голям недостатък, а именно бързо загряват, но и бързо изстиват. Ако искате по-бързо загряване на помещението, са добър вариант. Алуминиевите тела са с добър дизайн. Може би най-големият производител на алуминиеви радиатори е Италия.

Монтаж

При монтиране на радиаторите се спазват следните разстояния:

Алуминиеви радиатори VIKINGАлуминиеви радиатори VIKING

    • 3 cm от стената
    • 10 cm от пода
    • 10 cm от перваз или подпрозоречни плоскости
    • ръчен или автоматичен обезвъздушител
    • свързването на кръс подобрява топлоотдаването на радиатора
    • препоръчва се при монтаж на повече от 10 глидера
За този радиатор ще Ви трябва още ...
konzili-za-radiatori

Конзили за монтаж

termoventil

Термовентили

kran

Кранове

komplekt-za-radiatori

Комплекти за монтаж

avtomatichen-obezvyzdushitel

Обезвъздушители

lektronni-regulatori

Електронни регулатори

123emblem-work

Монтаж на радиатори

123emblem-work

Преместване на радиатори

123emblem-work

Демонтаж и затапване на радиатори

Още ...

Алуминиев радиатор VIKING модел, Италиански.
Гаранционен срок на алуминиеви радиатори VIKING – 10 години.

Алуминиеви радиатори VIKING се предлагат с височини от 425 мм (междуосово 350 мм), 582 мм (междуосово 500 мм) и 682 мм (междуосово 600 мм).

Дизайн

Красивият външен вид и компактността на алуминиеви радиатори VIKING е съчетана с тяхната висока ефективност и им позволява да бъдат част и от най-изискания интериор. При производството на алуминиеви радиатори VIKING са спазени всички стандарти и изисквания за висока ефективност при монтаж на алуминиеви радиатори в отоплителни системи. Увеличената площ на конвекторните пластини на алуминиеви радиатори VIKING увеличава тяхното топлоотдаване. Благодарение на понижената топлинна инертност алуминиеви радиатори VIKING достигат за минимално време максимална температура и плавно поддържат зададената им температура, без резки промени.

Доставка

Алуминиеви радиатори VIKING се предлагат в опаковка по 10 броя алуминиеви глидери. По желание на клиентите ние можем да сглобим нужния брой алуминиеви глидери, което няма да промени цената. Всички предлагани от нас алуминиеви радиатори са с гарантирано качество и произход, придружени със съответният сертификат. При дефект или повреда на алуминиевите радиатори VIKING се заменят с нови. При закупуване на алуминиеви радиатори VIKING, осигуряваме безплатна доставка за района на София, изпращане с куриер за страната. Осигуряваме монтаж на избраните от Вас алуминиеви радиатори на преференциални цени.

Още радиатори

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Алуминиеви радиатори VIKING

Алуминиеви радиатори VIKING