Алуминиеви радиатори VISION

Алуминиеви радиатори

Алуминиеви Радиатори VISION на Fondital са с уникален иновативен продукт предлагащ по-добро съотношение тегло – отдадена мощност и изключително висока ефективност. VISION е синоним на по-малко тегло със същата отоплителна мощност, изключително елегантен дизайн, седем международни патента и 12 години гаранция. Прахово боядисани с антистатична и екологигно чиста боя не променяща цвета си с времето.

Актуални цени

Цени с включена безплатна доставка за София

МоделVISION H350VISION H500VISION H600VISION H800
Топлинна мощност W 117142180252
Маса кг/гл1,111,511,642,29
Височина mm401551651851
Дълбочина mm87878787
Междуосово разтояние350500600800
Ширина mm80808080
Обем вода л/гл0,180,230,260,35
Цена с ДДС16.87 лв.
изчерпана наличност
изчерпана наличностизчерпана наличностизчерпана наличност
Характеристики

Характеристики на радиаторите VISION. Предлагат се запечатени по 10 глидера в кашон, възможност за сглобяване на желаните от Вас размери и мощности. Радиаторите са цвят БЯЛ RAL 9001, възможност за прахово боядисване по каталог RAL COLOR. Предлагаме всички необходими материални за монтаж и свързване на радиаторите. Препоръчително е при монтаж на алуминиеви радиатори VISION, поставянето на терморегулиращ вентил, който осигурява спествяване на енергия и поддържане на равномерна температура и комфорт в помещението.

СЕРТИФИКАТ

Монтаж

При монтиране на радиаторите се спазват следните разстояния:

монтаж на радиаториалуминиеви радиатори свързване на кръс

   • 3 cm от стената
   • 10 cm от пода
   • 10 cm от перваз или подпрозоречни плоскости
   • ръчен или автоматичен обезвъздушител
   • свързването на кръс подобрява топлоотдаването на радиатора
   • препоръчва се при монтаж на повече от 10 глидера
За този радиатор ще Ви трябва още ...
konzili-za-radiatori

Конзили за монтаж

termoventil

Термовентили

kran

Кранове

komplekt-za-radiatori

Комплекти за монтаж

avtomatichen-obezvyzdushitel

Обезвъздушители

lektronni-regulatori

Електронни регулатори

123emblem-work

Монтаж на радиатори

123emblem-work

Преместване на радиатори

123emblem-work

Демонтаж и затапване на радиатори

Още ...

Алуминиев радиатор VISION модел, Италиански.
Гаранционен срок на алуминиеви радиатори VISION – 10 години.

Алуминиеви радиатори VISION се предлагат с височини от 401 мм (междуосово 350 мм), 551 мм (междуосово 500 мм), 651 мм (междуосово 600 мм) и 851 мм (междуосово 800 мм).

Дизайн

Красивият външен вид и компактността на алуминиеви радиатори VISION е съчетана с тяхната висока ефективност и им позволява да бъдат част и от най-изискания интериор. При производството на алуминиеви радиатори VISION са спазени всички стандарти и изисквания за висока ефективност при монтаж на алуминиеви радиатори в отоплителни системи. Увеличената площ на конвекторните пластини на алуминиеви радиатори VISION увеличава тяхното топлоотдаване. Благодарение на понижената топлинна инертност алуминиеви радиатори VISION достигат за минимално време максимална температура и плавно поддържат зададената им температура, без резки промени.

Доставка

Алуминиеви радиатори VISION се предлагат в опаковка по 10 броя алуминиеви глидери. По желание на клиентите ние можем да сглобим нужния брой алуминиеви глидери, което няма да промени цената. Всички предлагани от нас алуминиеви радиатори са с гарантирано качество и произход, придружени със съответният сертификат. При дефект или повреда на алуминиевите радиатори VISION се заменят с нови. При закупуване на алуминиеви радиатори VISION, осигуряваме безплатна доставка за района на София, изпращане с куриер за страната. Осигуряваме монтаж на избраните от Вас алуминиеви радиатори на преференциални цени.

Всички радиатори са с гарантиран произход и качество. Осигурена безплатна доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване. Предлагаме боядисване на всички модели алуминиеви и панелни радиатори.

 • *
  Боядисване чрез метода на анафореза + прахово боядисване
 • *
  С грижа за природата – по-малки извлечени земни ресурси
 • *
  Оптимизирано съотношение на обема на водата
 • *
  Подобрено съотношение тегло/топлоотдаване
 • *
  Без натрупвания на отлагания
 • *
  60 bar максимално налягане
 • *
  Без почва на пукнатини
 • *
  Произведени в Италия
 • *
  Защитен от корозия
 • *
  12 години гаранция
 • *
  Без окисляване

Още радиатори

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Алуминиеви радиатори VISION

Алуминиеви радиатори VISION