Панелни Радиатори

Предлагаме продажба, доставка и монтаж на панелни стоманени радиатори на доказани производители. BISOLID е марка на българското дружество Екотерм Проект ЕАД, произвежда и търгува с широка гама високо ефективни панелни стоманени радиатори. ARIFEL by DAIKIN – произвеждат се в Турция от DAIKIN с 12 години гаранция. HOFMANN произведени в Германия – 10 години гаранция. DeDietrich – произвеждат се в Турция от DeDietrich с 10 години гаранция. Всички модели панелни радиатори са окомплектовани с тапа, ръчен обезвъздушител, монтажни конзоли с възможност за отстояние от стената 2,5 см. или 4 см., дюбели и винтове.

Панелни Радиатори BISOLID

Панелен Радиатор AIRFEL

Панелни Радиатори AIRFEL

Панелни Радиатори HOFMANN

Панелните радиатори за разлика от алуминиевите радиатори са с друг стандарт на размерите. Например панелен радиатор с височина Н300 е с размер – 300 mm габаритен размер и 249 mm изводи за присъединяване към тръбите. Размерът Н400 са с изводи за присъединяване 349 mm, H500 – 449 mm, H600 – 549 mm. Радиатори с дължина над 80-100 см. е препоръчително да се свържат на кръс.

Елком Експрес препоръчва

на всички радиатори монтирайте термовентили, това ще Ви осигури постоянна комфортна температура, икономия на топлинна енергия и защита от замръзване. Препоръчително е при монтаж на нов радиатор да предвидите монтаж на втори спирателен кран – секретен кран на изходящата тръба. Всички продукти са с гарантиран произход и качество. При проявен дефект радиаторът се заменя с нов, като ние осигуряваме доставката, демонтажът и монтажът на новият радиатор. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Панелни радиатори

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Панелни Радиатори

Панелни Радиатори, парно отопление