Секретен вентил Honeywell за свръзка ф16 прав

Секретен радиаторен вентил Honeywell за свръзка ф16 прав. Подходящи за водни отоплителни системи. Секретен вентил Honeywell прав се монтира от долната страна на радиатора и служи за спиране подаването на вода към радиатора. При монтиран Секретен вентил Honeywell прав е възможно демонтаж на радиатора без източване на парната инсталация. Отварянето и затварянето на Секретен вентил Honeywell прав се извършва с ключ (шестостен) ф10. Секретен вентил Honeywell прав е с декоративна капачка и гарнитура за уплътнение. Секретен вентил Honeywell прав се свързва към полипропиленова тръба ф16 с Адаптор свръзка ф16 за вентили Honeywell

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.