Секретен кран Giacomini за свръзка ъглов

Секретен кран Giacomini за свръзка ъглов
Секретен кран Giacomini за свръзка ъглов

Секретен кран Giacomini за свръзка ъглов R29X033 е  подходящ за всички видове радиатори. Спира притока на вода към радиатора и позволява да бъде демонтиран без източване на течността в системата. Секретния кран се монтира с капачката напред. Произведен в Италия. Холендър 1/2“ за присъединяване към отоплителното тяло. За присъединяване към тръба ф16 с алуминиева вложка е необходим Адаптор ф16 GIACOMINI. Отварянето и затварянето на този кран се извършва със шестостенен ключ 6mm.

Техническа документация

Секретен кран Giacomini за свръзка ъглов с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.