Програмируема термоглава Homematic IPПрограмируема термоглава Homematic IP Програмируема термоглава Homematic IP
Програмируема термоглава Homematic IP Програмируема термоглава Homematic IP

Програмируема термоглава Homematic IP спестява до 30% от енергията благодарение на индивидуални програми за температура и свързаните със сензор за прозорец. Това намалява разходите за отопление, намалява емисиите на CO2 и осигурява комфортни температури за Вашия интелигентен дом. Термоглава Homematic IP е част от системата за интелигентен дом Homematic IP. Програмируема термоглава Homematic IP може лесно да се инсталира на съществуващите системи с размер на резбата M30 х 1,5 mm, като се използва металната съединителна гайка, без да се налага намеса в отоплителната система. Съответните адаптери за клапани Danfoss също се доставят с устройството. Захранването се осъществява от две батерии тип АА, работещи до 2 години.

Опции за настойка

След настройка на устройството желаната стайна температура може да се регулира директно чрез самата термоглава на радиатора, чрез стаен термостат Homematic IP или приложението Homematic IP. С приложението могат да се определят до три седмични профила с до шест фази на отопление на ден и стая. Системата започва да става наистина интелигентна в комбинация с сензор за прозорец/врата. Ако устройството открие отворен прозорец, термоглава автоматично намалява подаването на топлина към радиатора. Веднага след като прозорецът се затвори, радиаторът отново започва да повишава стайната температура. По този начин може да се намали консумацията на енергия, да се повиши комфортът на живот и същевременно да се защити околната среда. Чрез създаването на седмични програми можете да автоматизирате ежедневието си.

Цена: 130.00 лв.


Програмируема термоглава Homematic IP с безшумната механична задвижка е възможно да се използва в детски или спални помещения. Вградената функция за защита от варовик и замръзване предпазва термовентила от калциране и замръзване.

Забележка: Ако в една стая се използват няколко програмируеми термоглави Homematic IP едновременно, устройствата могат да се управляват централно чрез приложението Homematic IP или чрез стаен термостат Homematic IP.

Всички актуални технически документи и актуализации в сайта www.eQ-3.de.
Програмируема термоглава Homematic IP с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.


Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.


Програмируема термоглава Homematic IP

Програмируема термоглава Homematic IP

Програмируема термоглава Homematic IP