Стаен термостат Homematic IPСистема Homematic IP Система Homematic IP
Система Homematic IP Система Homematic IP

Стаен термостат Homematic IP работи само в система с централен контролер Homematic IP. Стаен термостат Homematic IP предлага регулиране на времето за работа на системи за подово отопление, свързани с подгреватели за подово отопление Homematic IP или с обикновени радиатори, чрез електронни термоглави Homematic IP според индивидуално определени фази на отоплението. Стенният термостат служи за измерване на температурата и влажността в едно помещение. Данните циклично се предават към подгревател за подово отопление или термоглавите на радиаторите, за точно регулиране на стайната температура. Произведено в Германия.

Цена: 155.00 лв.За да интегрирате стайният термостат във Вашата система и за да му позволите да обменя данни с други устройства, първо трябва да го обучите. Може или да сдвоите стайният термостат направо с Управлението за подово отопление на Homematic IP, или да го сдвоите с централен контролер Homematic IP. След сдвояване с подовото отопление Homematic IP, конфигурацията трябва да се направи директно от устройството. След сдвояването с централен контролер конфигурацията се извършва чрез приложението Homematic IP.

Този уред представлява част от управлението на климата Homematic IP, като той работи с радио протокола HmIP. Всички уреди на управлението на климата може да се конфигурират удобно и поотделно със смартфон, чрез приложението Homematic IP. Наличните функции, които системата Homematic IP предоставя заедно с други компоненти, са описани в ръководството за потребителя на Homematic IP. Всички актуални технически документи и актуализации се намират в сайта www.eQ-3.de.Стаен термостат Homematic IP с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички Стайни термостати Homematic IP предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Стаен термостат Homematic IP

Стаен термостат Homematic IP

Стаен термостат Homematic IP