Homematic IP точка за достъпHomematic IP точка за достъп Homematic IP точка за достъп
Homematic IP точка за достъп Homematic IP точка за достъп

Homematic IP точка за достъп се захранва с токоизправител 5 VDC и се свързва към стандартен рутер. Чрез свързване на Homematic IP устройства може да се създаде индивидуална цялостна система за умен дом. Настройката и контролът на устройствата се извършват с помощта на безплатното приложение за смартфон с интуитивно ръководство на потребителя.

КОНТРОЛИРАЙТЕ УМНИЯ СИ ДОМ ОТВСЯКЪДЕ

Приложението автоматично позволява достъп до системата за умен дом чрез облака по всяко време, дори когато сте в движение.

ВИСОКА СИГУРНОСТ И АНОНИМНОСТ ПО ГЕРМАНСКИТЕ СТАНДАРТИ ЗА КАЧЕСТВО

Точката за достъп надеждно открива радиосмущения в инсталацията и предупреждава в случай на смущения. AES 128 криптиране между устройства, приложение и облак. Местоположение на сървъра в Германия. Не се изискват лични данни. Надежден радиопротокол, базиран на 868 / 869.525 MHz.

ГЛАСОВ КОНТРОЛ ЗА ВАШИЯ УМЕН ДОМ

Голям брой IP устройства Homematic IP, които се използват с функциите на системата, предлагат удобно гласово управление чрез Amazon Alexa или Google Assistant.

Цена: 199.00 лв.


Homematic IP точка за достъп е централният елемент на системата за умен дом Homematic IP. Точката за достъп е свързана към стандартен рутер и служи като интерфейс между Homematic IP облака с местоположението на сървъра в Германия и Homematic IP устройствата във вашия дом – и това напълно криптирано.

Сигурност

Тъй като по време на инсталацията не се събират лични данни, потребителите остават анонимни, въпреки че системата се основава на облачно решение. След като точката за достъп се свърже с интернет, всички функции могат да бъдат заявени чрез безплатното приложение за смартфон. Интуитивното приложение представя ясен преглед на всички възможни функции. Освен това, новите устройства могат да бъдат свързани чрез приложението само с няколко единични стъпки. С обхват на открито до 400 метра е възможно надеждно свързване на устройства дори в отдалечени места към системата.

Свързаност

Иновативният IP радио протокол предлага енергийно ефективна комуникация в рамките на честотата 868 MHz / 869,525 MHz. Това гарантира дълъг живот на батерията на свързаните устройства и потребителите не са изложени на постоянно безжично лъчение. Високата ефективност при Homematic IP точка за достъп се забелязва и при консумацията на енергия на точката за достъп. Изходната мощност от само 1,1 вата избягва неприятни изненади, когато постъпва следващата сметка за електроенергия. Въпреки ниската консумация на енергия, централното устройство предоставя визуална информация по всяко време с всички важни актуализации на състоянието. Следователно системният бутон от предната страна на точката за достъп свети в различни цветове, в зависимост от състоянието на системата.
Homematic IP точка за достъп с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.


Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.


Homematic IP точка за достъп

Homematic IP точка за достъп

Homematic IP точка за достъп