Система SALUS Smart Home

Система SALUS Smart Home дистанционно управление на дома. Управлявайте устройствата си с приложение за телефон. Настройте температурата на всяка стая според вашите нужди и спестете енергия. Контролирайте осветлението на дома от всяка точка на света чрез интернет. Погрижете се за вашата безопасност, Получавайте спешни известия и реагирайте в подходящо време. Контролирайте ролетни щори и врати, лесно и удобно.

Отопление с радиатори

Отопление с радиатори

Интелигентна термостатична глава TRV10RFM
Система SALUS Smart Home
Интелигентна термостатична глава TRV10RAM
Система SALUS Smart Home
Интелигентна термостатична глава TRV28RFM
Система SALUS Smart Home

Подово отопление

Подово отопление и всички системи за управлението му. Може да се изгради само с клемна шина и термоелектрически задвижки, управлявани от жични или безжични стайни термостати. Изберете вид на управлението и вижте какво включва системата. Към всички системи може да се добави интернет гейтуей UGE600 за управление на сдвоените с него устройства посредством смартфон или компютър. Със системата на SALUS Smart Home можете да управлявате отопление, осветление, ролетни щори и врати, различни детектори за движение, отваряне, дим и течове. 

Безжична версия

Система SALUS Smart Home

230V жична система

Система SALUS Smart Home

24V жична система

Система SALUS Smart Home

Система SALUS Smart Home с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.