Безжична версия: Подово отопление

Безжична версия: Подово отопление с интелигентен и икономичен начин на контрол. Използването на безжична клемна шина позволява лесно конфигуриране и управление на котел, горелка и циркулационни помпи. Изгасва котела/горелката при затворени всички отоплителни кръгове и спира циркулационната помпа със малко закъснение с цел предпазване на помпата. При включване на една отоплителна зона циркулационната помпа се включва и клемната шина подава сигнал на котела/горелката за запалване. Клемните шини могат за се комбинират с различни стайни термостати от същия производител и серия. Контролът на времето и температурното ниво на системата за отопление е сред най-добрите начини за икономично управление на топлинната енергия.

Ако изпитвате трудност за избора и конфигурирането на Вашата система за подово отопление, консултирайте се с наш сътрудник за информация, съвети и препоръки

Безжична версия: Подово отопление

Безжична клемна шина KL08RF_230V

Безжична версия: Подово отопление

Разширителен модул за клемна шина KL08RF

Безжична версия: Подово отопление

Безжична клемна шина KL08RF_24V

Безжична версия: Подово отопление

Pазширителен модул за клемна шина KL08RF_24V

Безжична версия: Подово отопление с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Модули за управление

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.