Смяна на захранващи кабели

Професионалните електротехници от elkom-express.bg извършват услуги по подмяна на захранващи кабели за жилища, магазини, заведения и всякакви други постройки. Когато се случи аварийна ситуация с промяна на консумираната мощност или остарял кабел, е необходимо да се свържете с работните ни групи. Уповавайки се на факта, че всеки наш екип е оборудван с най-добрите машини и уреди за смяната на кабели, ние вярваме, че всеки клиент ще остане доволен от качеството на работа. Нашата фирма има амбицията да бъде водеща в сферата на ел услугите у нас и това ни кара да предлагаме още по-широк спектър от дейности. Всеки настоящ или бъдещ потребител на elkom-express.bg трябва да знае, че уменията и знанията на техниците ни са на високо европейско ниво.

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка в Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.