Стаен термостат Computherm Q3RF

Безжичен стаен термостат Computherm Q3RF е способен да управлява по-голямата част от предлаганите на пазара котли и климатици. Лесно се подключва и поема управлението на всеки газов, електрически котел и климатични инсталации, които се подключват с помощта на двужилен кабел, независимо дали управляващото напрежение е 24 V или 230 V.

Със средния jumper може да изберете режима отопление или охлаждане. При заводската настройка джъмперът се намира на средното и дясното краче, което осигурява режим отопление. С преместване на джъмпера на лявото и средното краче, преминавате от режим отопление в режим охлаждане.

Цена: 115.00 лв.

Контактите на работното реле 1 (NO) и 2 (COM) при включване в режим на отопление са затворени под настроената температура, а в режим на охлаждане са затворени над настроената температура (като се взема под внимание настроената чувствителност). Затвореното положение на контактите 1 (NO) и 2 (COM) на релето и в двата случая се сигнализира в левия долен ъгъл на дисплея със символа “HEAT” (отопление) или съответно “A/C” (охлаждане).

Функции

При стремеж към усещане на висок комфорт е необходимо да се избере чувствителност на включване за достигане на възможно най-равномерна стайна температура. При това трябва да се има предвид, че това е допустимо само при ниски външни температури (напр. -10°C), защото колкото по-често се включва и изключва котела в рамките на 1 час, толкова това намалява ефективността на котела и води до увеличаване на разхода на газ. При ниско температурни отоплителни системи, примерно подово отопление и не изолирана сграда – ±0,1°C, а при високо температурно отопление с панелни радиатори или лека конструкция, препоръчваната от нас чувствителност е да се използва настройка ±0,2°C (заводска)

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Безжичен стаен термостат Computherm Q3RF

Безжичен стаен термостат Computherm Q3RF