Безжичен стаен термостат Honeywell CM927

Безжичен стаен термостат Honeywell CM927

Безжичен стаен термостат Honeywell CM927 – 7 дневен програмируем стаен термостат Honeywell CM927 – Безжичен, Осветен LCD. Автоматично часово преминаване зима/лято. Съхраняване на потребителските настройки в енергозависима памет. Фабрична настройка на радиочестотната връзка между стайния прибор и релейния блок.

Инсталационен режима на настройка

Безжичен стаен термостат Honeywell CM927 е модерен радиочестотен програмируем стаен термостат, базиран на доказаната в Honeywell философия за стаен контрол, реализирана с CM60RFNG. За подобряване удобството при ползване и улесняване работата, термостата е оборудван с голям LCD осветен дисплей с динамичен текст и ‘OK’ бутон за потвърждаване.

Изчерпана наличност

Приложим главно за управление на котли, зонови вентили, циркулационни помпи, термични задвижки, ел. нагреватели и други устройства в отоплителни и охладителни инсталации.

Безжичен стаен термостат Honeywell CM927 е предназначен за осигуряване на автоматичен контрол и регулиране по време и температура при системи за отопление. Те могат да се използват като част от система в съчетание с комбинирани, нафтови и котли с газово запалване, циркулационни помпи, термозадвижки, зонови вентили и електронагревателни системи. 

Монтаж

Конструирани с оглед максимално удобство за инсталатора, за бърз и лесен монтаж, затова на шаблонна задна платка е посочена информация за свързване и откачване на кабели. Голям LCD дисплей, удобно разположение на бутоните и лесен монтаж и експлоатация правят серията СМ удобна за ползвателя. Притежават една уникална програмна функция, позволяваща на ползвателя да избира алтернативна конфигурация по време и температура, всеки път, когато има промени във всекидневния начин на живот. Уредите са идеални за потребители, които искат да имат надеждно и прецизно регулиране на температура от продукти с модерен дизайн, лесни за програмиране и употреба.

Безжичен стаен термостат Honeywell CM927 с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.