Стаен термостат Honeywell CM927

Безжичен стаен термостат Honeywell CM927 – 7 дневен програмируем стаен термостат Honeywell CM927 – Безжичен, Осветен LCD. Автоматично часово преминаване зима/лято. Съхраняване на потребителските настройки в енергонезависима памет. Фабрична настройка на радиочестотната връзка между стайния прибор и релейния блок. Инсталационен режима на настройка.
Безжичен стаен термостат Honeywell CM927 е модерен радиочестотен програмируем стаен термостат, базиран на доказаната в Honeywell философия за стаен контрол, реализирана с CM60RFNG. За подобряване удобството при ползване и улесняване работата, термостата е оборудван с голям LCD осветен дисплей с динамичен текст и ‘OK’ бутон за потвърждаване.

Цена: 327.00 лв.

Информация

Приложим главно за управление на котли, зонови вентили, циркулационни помпи, термични задвижки, ел. нагреватели и други устройства в отоплителни и охладителни инсталации.

Термостатите на Honeywell са предназначени за осигуряване на автоматичен контрол и регулиране по време и температура при системи за отопление. Те могат да се използват като част от система в съчетание с комбинирани, нафтови и котли с газово запалване, циркулационни помпи, термозадвижки, зонови вентили и електронагревателни системи. Конструирани с оглед максимално удобство за инсталатора, за бърз и лесен монтаж, затова на шаблонна задна платка е посочена информация за свързване и откачване на кабели. Голям LCD дисплей, удобно разположение на бутоните и лесен монтаж и експлоатация правят серията СМ удобна за ползвателя. Притежават една уникална програмна функция, позволяваща на ползвателя да избира алтернативна конфигурация по време и температура, всеки път, когато има промени във всекидневния начин на живот. Уредите са идеални за потребители, които искат да имат надеждно и прецизно регулиране на температура от продукти с модерен дизайн, лесни за програмиране и употреба.

Спецификации

Източник на захранване: предавател – захранван от батерии, 2 x 1,5 V AA алкални включени в комплекта; приемник – захранван от мрежата 230 V, 50 Hz
Живот на батерията: 2 години
Функция/действие на превключвател: SPDT, 24..230 Vac, 10 A активен, 3 A индуктивен
Клас на защита: IP30 (предавател и приемник)
Честота на радиосигнала: 868 … 868.6 MHz
Защита от блокировка: клас на приемника 2 (ETSI EN300220-1 версия 1.3.1)
Максимално сечение на проводника: 2.5 mm2
Диапазон на заданието: 0 … 35 oC
Управляващи функции: адаптивен алгоритъм на управление
Брой темп. задания на денонощие: 6
Стъпка на настройка по време: дневен часовник – 1 мин; Времева програма – 10 мин.
Регулиране на температура: Отопление или Охлаждане
Функции за ръчно управление: режим на ръчно задаване на температурата (MAN) и защита от замръзване (OFF)
Режим ваканция: да
Оптимизация: да

Инструкция за монтаж и експлоатация

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Безжичен стаен термостат Honeywell CM927

Безжичен стаен термостат Honeywell CM927