Безжичен стаен термостат Honeywell T3R

Безжичен стаен термостат Honeywell T3R
Безжичен стаен термостат Honeywell T3R

Безжичен стаен термостат Honeywell T3R има привлекателен, ултрамодерен външен вид, който го прави идеален за всяко място в дома. Голям цифров дисплей с лесни за разпознаване икони и удобен достъп чрез бутоните до менютата за конфигурация. Стаен термостат Honeywell T3R е подходящ за всяка ситуация. Проектиран за различни сценарии, включително частни жилища, ново строителство и масови инсталации, термостатът серия Т3R е предпочитан избор на специалистите в областта на отоплението.

Инсталиране

Стайния термостат Honeywell T3R е не само лесен за инсталиране, но е напълно съвместим с множество котли и системи. Интуитивното управление на времето за отопление и температурата, както и множество други функции, прави безжичният стаен термостат Honeywell T3R популярен и сред клиентите. Удобно свързване на кабелите и повече място за работа. Интуитивна последователност на инсталиране, така че лесно да изберете опции за предварително програмирани графици и честота на цикъл за различните видове котли.

 • Цена:
  165.00 лв.

Безжичен стаен термостат Honeywell T3R

Безжичен стаен термостат Honeywell T3R

 • Пет бутона, чрез които управлението на термостата е по-лесно
 • Голям цифров дисплей с лесни за разпознаване икони
 • Задаване на 7-дневен или 5/2-дневен график
 • Избор на до 4 времеви периода на ден
Нов и подобрен приемник

Висококачественият приемник е проектиран да направи процеса на инсталиране още по-лесен.

 • Изцяло обозначени клеми и заземяване.
 • Лесен за инсталиране интерфейс за котел или вентил за зона.
 • Ясни LED индикации.
 • Удобно свързване на кабелите с повече място за работа.
Режим на готовност (със защита от замръзване)

Спестяване на енергия чрез изключване на отоплението, когато не е необходимо, например през по-топлите летни месеци или когато вратите и прозорците са отворени за продължителни периоди от време. Ако температурата спадне до 5°C, отоплението ще се включи отново, за да се предотврати замръзването на отоплителните тръби.

Термостатът се захранва с 2 броя батерии AA, въпреки че на дисплея не се показва икона на батерия при нормална употреба. Единственият момент когато ще видите иконата на батерия, е, когато зарядът на батериите е нисък.

Безжичен стаен термостат Honeywell T3R

Предимства

Безжичен стаен термостат Honeywell T3R е с опростен монтаж, с лесен за инсталиране, предварително свързан с термостата приемник. Настройката от клиента също е лесна. Безжичната версия се доставя с надежден радиочестотен безжичен сигнал заедно с вградена проверка на сигнала. Интуитивна последователност на инсталиране, така че можете лесно да изберете опции за предварително програмирани графици и честота на цикъл за различни видове котли.

Всички термостати могат да бъдат заключени, за да се предотвратят ненужни взаимодействия от страна на клиента. Горната и долната зададени стойности гарантират, че не могат да бъдат зададени екстремни температури.

Оптимизация

Безжичен стаен термостат Honeywell T3R

Безжичен стаен термостат Honeywell T3R

Optimum Start

(Оптимално стартиране) научава колко време е необходимо, за да бъде достигната определена температура в дома ви, и след това включва отоплението малко по-рано, за да бъде достигната тази температура в програмирания час.

Delayed Start

(Забавено стартиране) спестява енергия, като малко забавя стартирането на отоплението в зависимост от разликата между зададената температура и стайната температура. Колкото по-близки са тези температури, толкова по-дълго ще бъде забавено стартирането.

Optimum Stop

(Оптимизирано спиране) спестява енергия, като изключва отоплението малко по-рано от програмирания час. Ако домът ви е достигнал температурата, няма да забележите ефекта върху нея, но би трябвало да видите разликата в сметката си за гориво.

Инструкция за монтаж и експлоатация

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Препоръчани продукти

Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX
Всички радиатори Комплект термовентили Термокранове Механични термоглави Електронни термоглави
Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX Алуминиеви радиатори Global VOX
Радиаторни кранове Кит комплекти Конзоли за монтаж Подови стойки Нагреватели за радиатори

Магазин

Всички термостати предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Препоръчани връзки

Безжичен стаен термостат Honeywell T3R