Безжичен стаен термостат Honeywell T3R

Безжичен стаен термостат Honeywell T3R има привлекателен, ултрамодерен външен вид, който го прави идеален за всяко място в дома. Голям цифров диспей с лесни за разпознаване икони и удобен достъп чрез бутоните до меютата за конфугурация. Стаен термостат Honeywell T3R е подходящ за всяка ситуация. Проектиран за различни сценарии, включително частни жилища, ново строителство и масови инсталации, термостатът серия Т3R е предпочитан избор на специалистите в областта на отоплението.

Инсталиране

Стайния термостат Honeywell T3R е не само лесен за инсталиране, но е напълно съвместим с множество котли и системи. Интуитивното управление на времето за отопление и температурата, както и множество други функции, прави безжичният стаен термостат Honeywell T3R популярен и сред клиентите. Удобно свързване на кабелите и повече място за работа. Интуитивна последователност на инсталиране, така че лесно да изберете опции за предварително програмирани графици и честота на цикъл за различните видове котли.

Цена: 165,00 лв.

Безжичен стаен термостат Honeywell T3R

Безжичен стаен термостат Honeywell T3R

  • Пет бутона, чрез които управлението на термостата е по-лесно
  • Голям цифров дисплей с лесни за разпознаване икони
  • Задаване на 7-дневен или 5/2-дневен график
  • Избор на до 4 времеви периода на ден
Нов и подобрен приемник

Висококачественият приемник е проектиран да направи процеса на инсталиране още по-лесен.

  • Изцяло обозначени клеми и заземяване.
  • Лесен за инсталиране интерфейс за котел или вентил за зона.
  • Ясни LED индикации.
  • Удобно свързване на кабелите с повече място за работа.
Режим на готовност (със защита от замръзване)

Спестяване на енергия чрез изключване на отоплението, когато не е необходимо, например през по-топлите летни месеци или когато вратите и прозорците са отворени за продължителни периоди от време. Ако температурата спадне до 5°C, отоплението ще се включи отново, за да се предотврати замръзването на отоплителните тръби.

Термостатът се захранва с 2 броя батерии AA, въпреки че на дисплея не се показва икона на батерия при нормална употреба. Единственият моменкогато ще видите иконата на батерия, е, когато зарядът на батериите е нисък.

Безжичен стаен термостат Honeywell T3R

Безжичен стаен термостат Honeywell T3R

Безжичен стаен термостат Honeywell T3R с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Безжичен стаен термостат Honeywell T3R

Безжичен стаен термостат Honeywell T3R

Безжичен стаен термостат Honeywell T3R