Стаен термостат Salus 091FLRF

Salus 091FLRF е стилен и точен безжичен програмируем термостат с осветен, голям и лесен за четене LCD дисплей. Двете части се свързват помежду си на радиочистота 868 Mhz, което гарантира стабилен и устойчив на смущения сигнал, с работен обхват до 60 метра. Притежава лесен режим за седмично програмиране, 9 програми, с до 2 ежедневни промени. 091FLRF е с вграден контролер и функционална практична стойка с две позиции. Програмируемият термостат притежава функция против замръзване. Лесен за монтаж и употреба, изработен от висококачествени материали и се захранва от две алкални батерии (АА). Безжичният термостатът е с лесна опция за промяна на комуникационните кодове с помощта на бутоните.

Цена: 135.00 лв.

Нов тип термостат, разделящ оперативните функции на две части. Приемникът се използва за безжична връзка и включване/изключване на отоплителната или охладителна система. Предавателят служи за измерване на температурата и контрол. Стайната температура се измерва на всеки 15 секунди. Когато тя падне под настроената, приемникът включва отоплителната система и съответно изключва след достигане й.

Трябва да настоите две, подходящи за Вас, температурни нива: комфортна, в която да не ви е студено, но не и прекалено горещо; икономична, с която можете да намалите енергийното потребление, за сън или когато не сте у дома. За да е оптимална ефективността на устойството, разликата в температурата не трябва да е повече от 3°C, защото когато температурата на помещението падне прекалено ниско, се използва значително повече енергия да се загрее отново.

След монтиране и включване на термостатът за първи път, всички индикатори на дисплея ще премигват за две секунди. След това 091FLRF ще работи с нормален режим, показвайки на дисплея температурата в стаята.

Състоянието и операцията ясно са показани на LCD дисплея. Този дисплей предоставя на потребителя ясна индикация за настоящата температура в стаята и състоянието на отоплителната система. Има няколко потребителски контролера за 091FLRF, правейки термостата лесен за употреба.

Включвайки термостатът на по-висока температура няма да затопли стаята по-лесно. Бързината на затопляне зависи от отоплителната система, например размера на радиаора или котела. Същото важи и за охлаждане.

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Безжичен стаен термостат Salus 091FLRF

Безжичен стаен термостат Salus 091FLRF