Безжичен стаен термостат Salus 091FLRF_v2

Безжичен стаен термостат Salus 091FLRF_v2
Безжичен стаен термостат Salus 091FLRF_v2

Безжичен стаен термостат Salus 091FLRF_v2 за безжично управление на отоплителни устройства (напр. газови и пелетни котли, термопомпи) или охлаждащи устройства. Работата му се състои в поддържане на комфортни условия в помещението съгласно програмираните настройки. Потребителят трябва да избере подходящите за него две нива на температурата: дневна и нощна. Допълнително може да работи с щепсели SPE868 и релета SR868.

В комплекта безжичен стаен термостат Salus 091FLRF_v2 включва:
  • предавател на регулатора
  • приемник на регулатора (RXRT510)

Цена: 180.00 лв.

Характеристики на безжичен стаен термостат Salus 091FLRF_v2:

  • фабрично сдвоен и готов за работа комплект
  • 9 програми (6 по подразбиране, 3 индивидуални)
  • 3 нива на температурата – дневна, нощна, против замръзване
  • функция ОТОПЛЕНИЕ/ОХЛАЖДАНЕ
  • работа на честота 868 MHz – стабилен и устойчив на смущения сигнал
  • охват на работа до 60 мв отворено пространство
  • универсални комуникационни кодове
  • автоматично подновяване на сигнала

Нов тип термостат, разделящ оперативните функции на две части. Приемникът се използва за безжична връзка и включване/изключване на отоплителната или охладителна система. Предавателят служи за измерване на температурата и контрол. Стайната температура се измерва на всеки 15 секунди. Когато тя падне под настроената, приемникът включва отоплителната система и съответно изключва след достигане й.

Трябва да настоите две, подходящи за Вас, температурни нива:

комфортна, в която да не ви е студено, но не и прекалено горещо; икономична, с която можете да намалите енергийното потребление, за сън или когато не сте у дома. За да е оптимална ефективността на устойството, разликата в температурата не трябва да е повече от 3°C, защото когато температурата на помещението падне прекалено ниско, се използва значително повече енергия да се загрее отново.

След монтиране и включване на термостатът за първи път, всички индикатори на дисплея ще премигват за две секунди. След това 091FLRF ще работи с нормален режим, показвайки на дисплея температурата в стаята.

Състоянието и операцията ясно са показани на LCD дисплея. Този дисплей предоставя на потребителя ясна индикация за настоящата температура в стаята и състоянието на отоплителната система. Има няколко потребителски контролера за 091FLRF, правейки термостата лесен за употреба.

Включвайки термостатът на по-висока температура няма да затопли стаята по-лесно. Бързината на затопляне зависи от отоплителната система, например размера на радиаора или котела. Същото важи и за охлаждане.

Безжичен стаен термостат Salus 091FLRF_v2 с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.