Стаен термостат Salus ERT20RF

Salus ERT20RF е стилен и точен безжичен стаен термостат със светодиодна индикация. Нов тип електронен термостат с безпотенциално реле, разделящ оперативните функции на две части. Приемникът (16 Amp) се използва за безжична връзка и включване/изключване на отоплителната система. Предавателят служи за измерване на температурата и контрол. Двете части се свързват помежду си на радиочистота 868 Mhz, което гарантира стабилен и устойчив на смущения сигнал. Безжичният термостат притежава функция против замръзване. Лесен за монтаж и употреба, изработен от висококачествени материали. Термостатът се захранва от две алкални батерии (АА).

С предварителна заявка – доставка до 14 дни.

Цена: 99.00 лв.

Информация

Термостатът Salus ERT20RF включва и изключва отоплителната или охладителна система, когато е необходимо. Стайната температура се измерва на всеки 15 секунди. Когато тя падне под настроената, термостатът включва отоплителната система и съответно изключва след достигане й.

Включвайки термостатът на по-висока температура няма да затопли стаята по-лесно. Бързината на затопляне зависи от отоплителната система, например размера на радиаторите или котела. Същото важи и за охлаждане.

Монтаж

Идеалната позиция на предавателя на Безжичен стаен термостат Salus ERT20RF е на около 1,5 м. над нивото на пода, на място лесно за достъп. Не монтирайте на външна стена, над отоплително тяло или на места, подложени на пряка слънчева светлина. Стайните термостати се нуждаят от въздух за правилно измерване на температурата. Не бива да бъда покрити със завеси или поставени зад мебели. Близостта с източници на топлина, като лампи и телевизори, може да попречи на термостата да работи правилно. 

Спецификации

Модел: ERT20RF
Тип: Безжичен стаен термостат
Температурна скала: Целзий

Оперативна температура: 5-30°C със стъпки от 5°C
Работна температура: 0 – 40°C
Толеранс: по-малко от ± 0,5 ºC при 25ºC
Температура на съхранение: -20 – 60°С
Източник на захранване: 2 х алкални батерии (АА) (Не използвайте акумулаторни батерии)
Захранващо напрежение: 24V AC / 50 Hz
Реле: 16А резистивен, 5А индуктивен
Честота: 868MHz
Степен на защита: IP 30

Ръководство на потребителя

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Безжичен стаен термостат Salus ERT20RF

Безжичен стаен термостат Salus ERT20RF