Безжичен стаен термостат Salus ERT20RF

Безжичен стаен термостат Salus ERT20RF
Безжичен стаен термостат Salus ERT20RF

Безжичен стаен термостат Salus ERT20RF за повърхностен монтаж, позволяващ лесно регулиране на температурата на помещението. Регулаторът служи за безжично управление на отоплителни устройства, оборудвани с вход за свързване на термостат ON/OFF.

Безжичен стаен термостат Salus ERT20RF включва:
  • регулатора
  • приемник на регулатора (RXRT505)

Цена: 119.00 лв.

Характеристики на безжичен стаен термостат Salus ERT20RF
  • LED сигнализация в режим на работа
  • функция ОТОПЛЕНИЕ/ОХЛАЖДАНЕ
  • идеално решение за възрастни хора

Сдвояване на безжичен стаен термостат Salus ERT20RF

Безжичен стаен термостат Salus ERT с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.