Безжичен стаен термостат Salus ERT20RF

Безжичен стаен термостат Salus ERT20RF за повърхностен монтаж, позволяващ лесно регулиране на температурата на помещението. Регулаторът служи за безжично управление на отоплителни устройства, оборудвани с вход за свързване на термостат ON/OFF.

Безжичен стаен термостат Salus ERT20RF включва:
  • регулатора
  • приемник на регулатора (RXRT505)

Цена: 119.00 лв.

Характеристики на безжичен стаен термостат Salus ERT20RF
  • LED сигнализация в режим на работа
  • функция ОТОПЛЕНИЕ/ОХЛАЖДАНЕ
  • идеално решение за възрастни хора

Сдвояване на безжичен стаен термостат Salus ERT20RF

Безжичен стаен термостат Salus ERT20RF с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.