Безжичен стаен термостат Salus ERT20RF

Salus ERT20RF е стилен и точен безжичен стаен термостат със светодиодна индикация. Нов тип електронен термостат с безпотенциално реле, разделящ оперативните функции на две части. Приемникът (16 Amp) се използва за безжична връзка и включване/изключване на отоплителната система. Предавателят служи за измерване на температурата и контрол.

Безжична връзка

Двете части се свързват помежду си на радиочистота 868 Mhz, което гарантира стабилен и устойчив на смущения сигнал. Безжичният термостат притежава функция против замръзване. Лесен за монтаж и употреба, изработен от висококачествени материали. Термостатът се захранва от две алкални батерии (АА).

Цена: 99.00 лв.

Термостатът Salus ERT20RF включва и изключва отоплителната или охладителна система, когато е необходимо. Стайната температура се измерва на всеки 15 секунди. Когато тя падне под настроената, термостатът включва отоплителната система и съответно изключва след достигане й.

Включвайки термостатът на по-висока температура няма да затопли стаята по-лесно. Бързината на затопляне зависи от отоплителната система, например размера на радиаторите или котела. Същото важи и за охлаждане.

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Безжичен стаен термостат Salus ERT20RF

Безжичен стаен термостат Salus ERT20RF