Безжичен стаен термостат Salus RT300RF

Salus RT300RF е стилен и точен безжичен термостат с осветен, голям и лесен за четене LCD дисплей. Нов тип термостат, разделящ оперативните функции на две части. Приемникът се използва за безжична връзка и включване/изключване на отоплителната система. Предавателят служи за измерване на температурата и контрол.

Безжична връзка

Двете части се свързват помежду си на радиочистота 868 Mhz, което гарантира стабилен и устойчив на смущения сигнал, с работен обхват до 60 метра. Безжичният термостат притежава функция против замръзване. Лесен за монтаж и употреба, изработен от висококачествени материали. 

Спрян от производство

Притежава клема с опция за избор на свързване с напрежение и без напрежение; безпотенциално реле; възможност за промяна на настройката на хистерезиса; лесна промяна на комуникационния код с помощта на бутоните.

Термостатът RT300RF включва и изключва отоплителната или охладителна система, когато е необходимо. Стайната температура се измерва на всеки 15 секунди. Когато тя падне под настроената, термостатът включва отоплителната система и съответно изключва след достигане й.

Функции

След монтиране и включване на термостатът за първи път, всички индикатори на дисплея ще премигват за две секунди. След това RT300RF ще работи с нормален режим, показвайки на дисплея температурата в стаята.

Състоянието и операцията ясно са показани на LCD дисплея. Този дисплей предоставя на потребителя ясна индикация за настоящата температура в стаята и състоянието на отоплителната система. Има няколко потребителски контролера за RT300RF, правейки термостата лесен за употреба.

Включвайки термостатът на по-висока температура няма да затопли стаята по-лесно. Бързината на затопляне зависи от отоплителната система, например размера на радиаторите или котела. Същото важи и за охлаждане.

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Безжичен стаен термостат Salus RT300RF

Безжичен стаен термостат Salus RT300RF