Безжичен стаен термостат Salus RT510RF

Безжичен стаен термостат Salus RT510RF
Безжичен стаен термостат Salus RT510RF

Безжичен стаен термостат Salus RT510RF служи за безжично управление на отоплителни устройства, оборудвани с вход за включване на термостат ON/OFF. Работата му се състои в поддържане на комфортни условия в помещението съгласно графика за работа или зададената от потребителя постоянна температура. Препоръчва се за управление напр. на газови и пелетни котли.

В комплекта на безжичен стаен термостат Salus RT510RF са включени:
 • регулатора (RT510TX)
 • приемник на регулатора (RXRT510)
 • монтажна планка

Цена: 159.00 лв.

Характеристики на безжичен стаен термостат Salus RT510RF:
 • фабрично сдвоен и готов за работа комплект
 • алгоритъм на управление TPI
 • автоматично подновяване на сигнала
 • работа според графиците или ръчен режим
 • режим за защита срещу замръзване (диапазон на темп. 5 – 17 градуса)
 • корекция на показваната температура ±3ºC
 • режим „ПОЧИВКА“ и режим „ЗАСПИВАНЕ“ (преустановяване на всички функции, напр. извън отоплителния сезон)
 • универсални комуникационни кодове
 • работа на честота 868 MHz – стабилен и устойчив на смущения сигнал

Безжичният термостатът е проектиран да работи без захранващо напрежение и притежава лесна опция за промяна на комуникационните кодове с помощта на бутоните.

Нов тип термостат, разделящ оперативните функции на две части. Приемникът се използва за безжична връзка и включване/изключване на отоплителната или охладителна система. Предавателят служи за измерване на температурата и контрол. Стайната температура се измерва на всеки 15 секунди. Когато тя падне под настроената, приемникът включва отоплителната система и съответно изключва след достигане й.

Монтаж

След монтиране и включване на термостатът за първи път, всички индикатори на дисплея ще премигват за две секунди. След това RT510RF ще работи с нормален режим, показвайки на дисплея температурата в стаята.

Дисплей

Състоянието и операцията ясно са показани на LCD дисплея. Този дисплей предоставя на потребителя ясна индикация за настоящата температура в стаята и състоянието на отоплителната система. Има няколко потребителски контролера за RT510RF, правейки термостата лесен за употреба.

Включвайки термостатът на по-висока температура няма да затопли стаята по-лесно. Бързината на затопляне зависи от отоплителната система, например размера на радиаора или котела. Същото важи и за охлаждане.

RT510RF приемник за сдвояване (преди октомври 2018 г.)

RT510RF приемник за сдвояване (след октомври 2018 г.)

RT510RF програмиране

Безжичен стаен термостат Salus RT510RF с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.