Безжичен стаен термостат Salus RT520RF

Безжичен стаен термостат Salus RT520RF
Безжичен стаен термостат Salus RT520RF

Безжичен стаен термостат Salus RT520RF е най-новото попълнение в серията измервателни и контролни устройства SALUS RT. С новата вградена функция за оптимизиране на натовараването, те предлагат най-икономичното решение и предоставят на потребителя пълен контрол, максимален комфорт и ефективност на отоплителната система. Предлагат се в жичен и безжичен вариант и включват всички функции на съществуващата RT серия, както и допълнителни полезни функции.  

Безжичен стаен термостат Salus RT520RF с OpenTherm (OT+ 4.0)

двупосочна комуникация между котел и терморегулатор. Термостатът модулира мощността на котела, за постигане на максимална ефективност и комфорт, разполага с автоматично разпознаване на протокол OT+, показва кодовете на възникнали грешки на котела и регулиране на битовата топла вода.

Какво е технологията OpenTherm

Цена: 215.00 лв.

 • Може да избирате управление със стойност на хистерезис или вградения TPI алгоритъм (за подово отопление, системи с радиатори или електрически системи)
 • Оптимална старт/ стоп функция, за прецизно поддържане на зададената температура
 • Голям четлив LCD екран с подсветка – с лесно графично меню
 • Режими отопление/ охлаждане
 • Повърхностен монтаж или свободностоящ
 • Работната честота 868 MHz гарантира стабилен, устойчив на смущения сигнал
 • Предварително синхронизирани
 • Обхват на безжичния сигнал: 100м – за отворени пространства, 35м – в сгради
 • Съвместим с приемник от серия RT – RXRT510
Изключително подходящ за жилища, отдавани под наем:
 • Сервизни настройки, защитени от PIN код
 • Вие определяте каква да бъде максималната и минималната температура, които потребителят може да настрои
 • Възможност за деактивиране ръчен режим на работа на наприемника, от термостата
безжичен стаен термостат Salus RT520RF

безжичен стаен термостат Salus RT520RF

Настройка на термостата безжичен стаен термостат Salus RT520RF

Как да програмирате безжичен стаен термостат Salus RT520RF

Сдвояване на безжичен стаен термостат Salus RT520RF

Безжичен стаен термостат Salus RT520RF с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване за безжичен стаен термостат Salus RT520RF напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.