Стаен термостат Salus ST320RF

Salus ST320RF е стилен и точен безжичен термостат с осветен, голям и лесен за четене LCD дисплей. Нов тип термостат, разделящ оперативните функции на две части. Приемникът се използва за безжична връзка и включване/изключване на отоплителната система. Предавателят служи за измерване на температурата и контрол. Двете части се свързват помежду си на радиочистота 868 Mhz, което гарантира стабилен и устойчив на смущения сигнал, с работен обхват до 70 метра. Безжичният термостат притежава функция против замръзване. Лесен за монтаж и употреба, изработен от висококачествени материали.

С предварителна заявка – доставка до 14 дни.

Цена: 186.00 лв.

Информация

Захранване на батерии с индикатор за подмяната им, както и символ за включена горелка. ST320RF е с опростено окабеляване и многофункционално кодиране. Притежава цикличен режим; безпотенциални контакти; опции за постоянно включване/изключване.

Използването на революционната технология Touch Ring (сензорен пръстен за регулиране на температурата) прави термостатът лесен за употреба, с уникален и интелигентен дизайн. LCD дисплеят показва текущата стайна температура и операцията „едно докосване“ прави ST320RF лесен за работа.

Функции

Термостатът Salus ST320RF включва и изключва отоплителната или охладителна система, когато е необходимо. Стайната температура се измерва на всеки 15 секунди. Когато тя падне под настроената, термостатът включва отоплителната система и съответно изключва след достигане й.

След монтиране и включване на термостатът за първи път, всички индикатори на дисплея ще премигват за две секунди. След това ST320RF ще работи с нормален режим, показвайки на дисплея температурата в стаята.

Състоянието и операцията ясно са показани на LCD дисплея. Този дисплей предоставя на потребителя ясна индикация за настоящата температура в стаята и състоянието на отоплителната система. Има няколко потребителски контролера за ST320RF, правейки термостата лесен за употреба.

Включвайки термостатът на по-висока температура няма да затопли стаята по-лесно. Бързината на затопляне зависи от отоплителната система, например размера на радиаора или котела. Същото важи и за охлаждане.

Монтаж

Идеалната позиция на предавателя на Безжичен стаен термостат Salus ST320RF е на около 1,5 м. над нивото на пода, на място лесно за достъп. Не монтирайте на външна стена, над отоплително тяло или на места, подложени на пряка слънчева светлина. Стайните термостати се нуждаят от въздух за правилно измерване на температурата. Не бива да бъда покрити със завеси или поставени зад мебели. Близостта с източници на топлина, като лампи и телевизори, може да попречи на термостата да работи правилно. 

Спецификации

Модел: ST320RF
Тип: Безжичен стаен термостат
Скала: градуси по Целзий
Диапазон на работната температура: 0ºC – 40ºC
Диапазон на регулируема температура: 5ºC – 35ºC
Отчитане на температурата: на всеки 15 секунди
Точност на температурата : 0,5ºC
Брой на температурните нива: 1 + защита от замръзване
Брой програми: 1
Честота на радиосигнала: 868MHz
Комутация: 230 VAC/50Hz 16(5) А
Захранване: 2 батерии тип АА
Метод на управление: Управление чрез включване / изключване (ON – OFF control); Управление чрез широчинно импулсна модулация (PWM control)

Резервно копие на паметта – Тип: Електрически заличаема програмируема ROM (EEPROM)

Ръководство на потребителя

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Безжичен стаен термостат Salus ST320RF

Безжичен стаен термостат Salus ST320RF