Безжичен стаен термостат Salus ST320RF

Salus ST320RF е стилен и точен безжичен термостат с осветен, голям и лесен за четене LCD дисплей. Нов тип термостат, разделящ оперативните функции на две части. Приемникът се използва за безжична връзка и включване/изключване на отоплителната система. Предавателят служи за измерване на температурата и контрол.

Безжична връзка

Двете части се свързват помежду си на радиочистота 868 Mhz, което гарантира стабилен и устойчив на смущения сигнал, с работен обхват до 70 метра. Безжичният термостат притежава функция против замръзване. Лесен за монтаж и употреба, изработен от висококачествени материали.

С предварителна заявка – доставка до 14 дни.

Цена: 186.00 лв.

Захранване на батерии с индикатор за подмяната им, както и символ за включена горелка. ST320RF е с опростено окабеляване и многофункционално кодиране. Притежава цикличен режим; безпотенциални контакти; опции за постоянно включване/изключване.

Използването на революционната технология Touch Ring (сензорен пръстен за регулиране на температурата) прави термостатът лесен за употреба, с уникален и интелигентен дизайн. LCD дисплеят показва текущата стайна температура и операцията „едно докосване“ прави ST320RF лесен за работа.

Функции

Термостатът Salus ST320RF включва и изключва отоплителната или охладителна система, когато е необходимо. Стайната температура се измерва на всеки 15 секунди. Когато тя падне под настроената, термостатът включва отоплителната система и съответно изключва след достигане й.

След монтиране и включване на термостатът за първи път, всички индикатори на дисплея ще премигват за две секунди. След това ST320RF ще работи с нормален режим, показвайки на дисплея температурата в стаята.

Дисплей

Състоянието и операцията ясно са показани на LCD дисплея. Този дисплей предоставя на потребителя ясна индикация за настоящата температура в стаята и състоянието на отоплителната система. Има няколко потребителски контролера за ST320RF, правейки термостата лесен за употреба.

Включвайки термостатът на по-висока температура няма да затопли стаята по-лесно. Бързината на затопляне зависи от отоплителната система, например размера на радиаора или котела. Същото важи и за охлаждане.

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Безжичен стаен термостат Salus ST320RF

Безжичен стаен термостат Salus ST320RF