Стаен термостат Salus ST620RF

Salus ST620RF е стилен и точен безжичен програмируем термостат с бяло осветен, голям и лесен за четене LCD дисплей. Двете части се свързват помежду си на радиочистота 868 Mhz, което гарантира стабилен и устойчив на смущения сигнал, с работен обхват от 30 до 100 метра. Притежава лесен режим за седмично програмиране, 7-дневен или 5 + 2 дни, с до 6 ежедневни промени в температурата. Програмируемият термостат притежава функция против замръзване, както и функция Ваканция и сервизна. ST620RF е лесен за монтаж и употреба, изработен е от висококачествени материали и се захранва от две алкални батерии (АА).

С предварителна заявка – доставка до 14 дни.

Цена: 254.00 лв.

Информация

Захранване на батерии с индикатор за подмяната им, както и символ за включена горелка. ST620RF е с опростено окабеляване и многофункционално кодиране. Притежава цикличен режим; безпотенциални контакти; опции за постоянно включване/изключване.

Използването на революционната технология Touch Ring (сензорен пръстен за регулиране на температурата) прави термостатът лесен за употреба, с уникален и интелигентен дизайн. LCD дисплеят показва текущата стайна температура и операцията „едно докосване“ прави ST620RF лесен за работа.

Функции

Нов тип термостат, разделящ оперативните функции на две части. Приемникът се използва за безжична връзка и включване/изключване на отоплителната или охладителна система. Предавателят служи за измерване на температурата и контрол. Стайната температура се измерва на всеки 15 секунди. Когато тя падне под настроената, приемникът включва отоплителната система и съответно изключва след достигане й.

След монтиране и включване на термостатът за първи път, всички индикатори на дисплея ще премигват за две секунди. След това ST620RF ще работи с нормален режим, показвайки на дисплея температурата в стаята.

Дисплей

Състоянието и операцията ясно са показани на LCD дисплея. Този дисплей предоставя на потребителя ясна индикация за настоящата температура в стаята и състоянието на отоплителната система. Има няколко потребителски контролера за ST620RF правейки термостата лесен за употреба.

Включвайки термостатът на по-висока температура няма да затопли стаята по-лесно. Бързината на затопляне зависи от отоплителната система, например размера на радиаора или котела. Същото важи и за охлаждане.

Монтаж

Идеалната позиция на предавателя на Безжичен стаен термостат Salus ST620RF е на около 1,5 м. над нивото на пода, на място лесно за достъп. Не монтирайте на външна стена, над отоплително тяло или на места, подложени на пряка слънчева светлина. Стайните термостати се нуждаят от въздух за правилно измерване на температурата. Не бива да бъда покрити със завеси или поставени зад мебели. Близостта с източници на топлина, като лампи и телевизори, може да попречи на термостата да работи правилно. 

Спецификации

Модел: ST620RF
Тип: Безжичен програмируем стаен термостат
Настройка на температурата: 5°C – 35°C със стъпка 0,5°C
Точност на измерване на температурата: +/- 0,5°C при 25°C
Брой на температурните нива: до 6 на ден + защита от замръзване
Работен цикъл: 5 + 2 (пн-пт/сб-нд); 7 дни
Работната температура: 0°C – 50°C
Температура на съхранение -10°C – 60°C; до 90% влажност, без кондензация
Температура срещу замръзване: 5°C
Предупреждение за изтощена батерия: 2,6 V – 2,8 V
Показание на текущото време: 12 часа – AM преди обяд, PM след обяд
Точност на часовника: +/- 1 минута на месец
Честота: 868MHz

Захранване: 2 х алкални батерии (AA)
Живот на батериите: около 1 година
Захранващо напрежение: 230 VAC/50Hz 16(5) А
Метод на управление: Управление чрез включване/изключване (ON – OFF control); Управление чрез широчинно импулсна модулация (PWM control)
Резервно копие на паметта – Тип: Електрически заличаема програмируема ROM (EEPROM)
Подсветка: Бял LCD
Гаранция: 24 месеца от датата върху документа за покупка

Ръководство на потребителя

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Безжичен стаен термостат Salus ST620RF

Безжичен стаен термостат Salus ST620RF