Стаен термостат Salus ST620VBC

Salus ST620VBC е стилен и точен безжичен програмируем термостат с бяло осветен, голям и лесен за четене LCD дисплей. Двете части се свързват помежду си на радиочистота 868 Mhz, което гарантира стабилен и устойчив на смущения сигнал, с работен обхват от 30 до 100 метра. Моделът ST620VBC е оборудван с модул за управление на котел. Този модул се свързва много лесно към котела с помощта на иновативната технология PLUG-IN. Притежава лесен режим за седмично програмиране, 7-дневен или 5 + 2 дни, с до 6 ежедневни промени в температурата. Термостат притежава функция против замръзване, функция за ръчно задаване на времето и температурата, както и функция Ваканция и сервизна. Съвместим с котли Valliant.

Цена: 229.00 лв.

Информация

ST620VBC е лесен за монтаж и употреба, изработен е от висококачествени материали и се захранва от две алкални батерии (АА). Снабден с индикатор за подмяна на батериите, както и символ за включена горелка.Моделът е с опростено окабеляване и многофункционално кодиране. Притежава часовник с радиоуправление (RCC); цикличен режим; безпотенциални контакти; клеми без напрежение. Специално проектиран да работи без захранващо напрежение.

Използването на революционната технология Touch Ring (сензорен пръстен за регулиране на температурата) прави термостатът лесен за употреба, с уникален и интелигентен дизайн. LCD дисплеят показва текущата стайна температура и операцията „едно докосване“ прави ST620VBC лесен за работа.

Нов тип термостат, разделящ оперативните функции на две части. Приемникът се използва за безжична връзка и включване/изключване на отоплителната или охладителна система. Предавателят служи за измерване на температурата и контрол. Стайната температура се измерва на всеки 15 секунди. Когато тя падне под настроената, приемникът включва отоплителната система и съответно изключва след достигане й.

След монтиране и включване на термостатът за първи път, всички индикатори на дисплея ще премигват за две секунди. След това ST620VBC ще работи с нормален режим, показвайки на дисплея температурата в стаята.

Състоянието и операцията ясно са показани на LCD дисплея. Този дисплей предоставя на потребителя ясна индикация за настоящата температура в стаята и състоянието на отоплителната система. Има няколко потребителски контролера за ST620VBC правейки термостата лесен за употреба.

Включвайки термостатът на по-висока температура няма да затопли стаята по-лесно. Бързината на затопляне зависи от отоплителната система, например размера на радиаора или котела. Същото важи и за охлаждане.

Монтаж

Идеалната позиция на предавателя на Безжичен стаен термостат Salus ST620VBC е на около 1,5 м. над нивото на пода, на място лесно за достъп. Не монтирайте на външна стена, над отоплително тяло или на места, подложени на пряка слънчева светлина. Стайните термостати се нуждаят от въздух за правилно измерване на температурата. Не бива да бъда покрити със завеси или поставени зад мебели. Близостта с източници на топлина, като лампи и телевизори, може да попречи на термостата да работи правилно. 

Спецификации

Модел: Salus ST620VBC
Тип: Програмируем стаен термостат с модул за котел
Настройка на температурата: 5°C – 35°C със стъпка 0,5°C
Точност на измерване на температурата: +/- 0,5°C при 25°C
Измерване на температурата: на всеки 15 секунди
Брой на температурните нива: до 6 на ден + защита от замръзване
Видове програмиране: 7 – всеки ден отделно; програмиране в система 5+2 дни; цяла седмица
Работната температура: 0°C- 45°C
Температура на съхранение: -10°C – 60°C; до 90% влажност, без кондензация
Температура срещу замръзване: 5°C
Предупреждение за изтощена батерия: 2,6 V – 2,8 V
Показание на текущото време: 12 или 24 часов
Честота: 868MHz
Максимален обхват: 100 m (на открито); 30 m (на закрито)

Захранване: 2 х алкални батерии (AA)
Живот на батериите: около 1 година
Захранващо напрежение: 230VAC/50HZ
Макс. захранващ ток: 10(3)A
Тип реле: без напрежение

Подсветка: Бял LCD
Гаранция: 24 месеца от датата върху документа за покупка

Ръководство на потребителя

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Безжичен стаен термостат Salus ST620VBC

Безжичен стаен термостат Salus ST620VBC