Стаен термостат Salus ST620WBC

Salus ST620WBC е стилен и точен безжичен програмируем термостат с бяло осветен, голям и лесен за четене LCD дисплей. Двете части се свързват помежду си на радиочистота 868 Mhz, което гарантира стабилен и устойчив на смущения сигнал, с работен обхват от 30 до 100 метра. Моделът ST620WBC е оборудван с модул за управление на котел. Този модул се свързва много лесно към котела с помощта на иновативната технология PLUG-IN. Притежава лесен режим за седмично програмиране, 7-дневен или 5 + 2 дни, с до 6 ежедневни промени в температурата. Термостат притежава функция против замръзване, функция за ръчно задаване на времето и температурата, както и функция Ваканция и сервизна. Съвместим с котли Bosch.

С предварителна заявка – доставка до 14 дни.

Цена: 227.00 лв.

ST620WBC е лесен за монтаж и употреба, изработен е от висококачествени материали и се захранва от две алкални батерии (АА). Снабден с индикатор за подмяна на батериите, както и символ за включена горелка.Моделът е с опростено окабеляване и многофункционално кодиране. Притежава часовник с радиоуправление (RCC); цикличен режим; безпотенциални контакти; клеми без напрежение. Специално проектиран да работи без захранващо напрежение.

Използването на революционната технология Touch Ring (сензорен пръстен за регулиране на температурата) прави термостатът лесен за употреба, с уникален и интелигентен дизайн. LCD дисплеят показва текущата стайна температура и операцията „едно докосване“ прави ST620WBC лесен за работа.

Функции

Нов тип термостат, разделящ оперативните функции на две части. Приемникът се използва за безжична връзка и включване/изключване на отоплителната или охладителна система. Предавателят служи за измерване на температурата и контрол. Стайната температура се измерва на всеки 15 секунди. Когато тя падне под настроената, приемникът включва отоплителната система и съответно изключва след достигане й.

След монтиране и включване на термостатът за първи път, всички индикатори на дисплея ще премигват за две секунди. След това ST620WBC ще работи с нормален режим, показвайки на дисплея температурата в стаята.

Дисплей

Състоянието и операцията ясно са показани на LCD дисплея. Този дисплей предоставя на потребителя ясна индикация за настоящата температура в стаята и състоянието на отоплителната система. Има няколко потребителски контролера за ST620WBC правейки термостата лесен за употреба.

Включвайки термостатът на по-висока температура няма да затопли стаята по-лесно. Бързината на затопляне зависи от отоплителната система, например размера на радиаора или котела. Същото важи и за охлаждане.

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Безжичен стаен термостат Salus ST620WBC

Безжичен стаен термостат Salus ST620WBC