Стаен термостат Salus T105RF

Salus T105 е стилен и точен програмируем стаен термостат с осветен, голям и лесен за четене LCD дисплей. Двете части се свързват помежду си на радиочистота 868 Mhz, което гарантира стабилен и устойчив на смущения сигнал, с работен обхват до 70 метра. Режимът за седмично програмиране е улеснен, 9 независими с до две регулируеми температурни нива. Снабден с функция против замръзване, режим Ваканция и сервизен. Термостатът е със стилен корпус, лесен за монтаж и употреба. Проектиран за работа във Вашия дом или офис. Моделът притежава вграден контролер и функционална практична стойка с две позиции. T105 е  изработен от висококачествени материали, с възможност за изменение на хистерезиса с помощта на удобни бутони. Захранва се от две алкални батерии (АА).

Цена: 136.00 лв.

Информация

Нов тип термостат, разделящ оперативните функции на две части. Приемникът се използва за безжична връзка и включване/изключване на отоплителната или охладителна система. Предавателят служи за измерване на температурата и контрол. Стайната температура се измерва на всеки 15 секунди. Когато тя падне под настроената, приемникът включва отоплителната система и съответно изключва след достигане й.

Програмиране

Програмируемият термостат Ви позволява да настоите включването и изключването на отоплителната система, както и температура на работа, според Вашите нужди. Можете да настоите различна температура в определено от Вас време на деня, с до 2 температурни промени за всеки ден. Когато стайната температура падне под настроената, термостатът включва отоплителната система и съответно изключва след достигане й.

Монтаж

След монтиране и включване на термостатът за първи път, всички индикатори на дисплея ще премигват за две секунди. След това T105RF ще работи с нормален режим, показвайки на дисплея температурата в стаята.

Състоянието и операцията ясно са показани на LCD дисплея. Този дисплей предоставя на потребителя ясна индикация за настоящата температура в стаята и състоянието на отоплителната система. Има няколко потребителски контролера за T105RF, правейки термостата лесен за употреба.

Включвайки термостатът на по-висока температура няма да затопли стаята по-лесно. Бързината на затопляне зависи от отоплителната система, например размера на радиаора или котела. Същото важи и за охлаждане.

Монтаж

Идеалната позиция на предавателя на Безжичен стаен термостат Salus T105RF е на около 1,5 м. над нивото на пода, на място лесно за достъп. Не монтирайте на външна стена, над отоплително тяло или на места, подложени на пряка слънчева светлина. Стайните термостати се нуждаят от въздух за правилно измерване на температурата. Не бива да бъда покрити със завеси или поставени зад мебели. Близостта с източници на топлина, като лампи и телевизори, може да попречи на термостата да работи правилно. 

Спецификации

Модел: T105RF
Тип: Програмируем стаен термостат
Включвано натоварване: макс. 230 V AC; 16 A за резистивно, 5 A за индуктивно
Точност на часовника: 60 секунди/месец
Измерване на температурата: 0°C до 40°C със стъпка 0,2°C;
Точност: ±1°C при 20°C
Настройка на температурата: 7°C до 30°C със стъпка 0,2 °C
Брой на температурните нива: 2 + защита от замръзване
Работен цикъл: 7 дни
Хистерезис на зададената температура: 0,4; 0,8; 1,4 или 1,8°C
Продължителност на цикъла на климатика: 3 минути
Температура на работа: 0°C до 40°C
Температура на съхранение: -10°C до 60°C
Комуникация на модулите: с помощта на радиосигнал 868 MHz
Обхват на предавателя: до 70 m в свободно пространство
Захранване: Управляващ модул: 2 батерии 1,5V от тип AA (LR6)
Включващ модул: 230V AC/50 Hz
Размери и тегло на управляващ модул: 116 x 100 x 23,5 mm; 126 g
Размери и тегло на включващ модул – 97 x 128 x 37 mm; 190 g

Ръководство на потребителя

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Безжичен стаен термостат Salus T105RF

Безжичен стаен термостат Salus T105RF