Терморегулатор Salus ERT30RF

Безжичен терморегулатор Salus ERT30RF е със стилен корпус и голям, лесен за четене, LCD дисплей с оранжева подсветка. Температурен контролер за фина електрическа настройка на отоплителни системи с гореща вода. Желаната температура може да бъде регулирана много бързо и лесно с помощта на бутоните. Използва се за управление на задвижващите механизми на електротермичните клапани или други електрически устройства. Терморегулаторът на Salus е с широчинно-импулсна модулация (PWM). Притежава функция против замръзване, функция за предпазване на клапаните и функция за понижаване на температурата.

С предварителна заявка – доставка до 14 дни.

Цена: 127 лв.

При отоплителните системи с лъчист панел често има проблем с прекомерното отопление, помещенията продължават да се затоплят дори след достигане на желаната температура и затваряне на клапана. Безжичен терморегулатор Salus ERT30RF разрешава този проблем електронно и изключително ефективно, като използва така наречената широчинно-импулсна модулация. Сравнявайки непрекъснато зададената температура с действителната, продължителността на работа на задвижващите механизми на клапаните се регулира, така че температурата почти никога не надвишава или не пада под зададената. По този начин желаната температурна настройка се регулира прецизно и удобно. Когато ERT30 се използва с радиатор или конвекторна отоплителна система, широчинно-импулсната модулация може да се изключи, ако е необходимо.

Свързване

Сигналът RF се изпраща на всеки две минути, с цел актуализиране на контролните функции и проверка за грешки. Стайният термостат разполага с памет EEPROM, която осигурява запис на параметрите, които се съхраняват до следващата промяна и могат да бъдат възстановени. При спиране на захранването, всички вериги се прекъсват, но защитата става активна. След повторното поставяне на батериите, термостатът възстановява правилното си функциониране. Термостатът предлага възможност за избор между функция на отопление и функция на охлаждане, както и автоматичното активиране на функцията за охлаждане, когато е необходимо.

Функции

Безжичен терморегулатор Salus ERT30RF притежава функция за предпазване на клапаните, за да гарантира, че те са подвижни и готови за употреба, дори когато не се използват за продължителни периоди от време, например през лятото. Веднъж седмично за кратко, дори когато не се изисква затопляне, задвижващите механизми отварят клапаните. Таза функция може да се изключи, ако не е необходимо.

Контрол

Контролът на времето и температурното ниво на системата за отопление е сред най-добрите начини за икономично управление на топлинната енергия. Безжичен терморегулатор Salus ERT30RF разполага с вградена функция за понижаване на температурата, която Ви позволява автоматично да намалите зададената температура с 4K, без да се налага монтирането на скъпи допълнителни устройства за контролера на котела. Това „нощно понижаване“ може да се активира с външен сигнал, контролер за времето от клемен блок или чрез стандартен външен таймер.

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Безжичен терморегулатор Salus ERT30RF

Безжичен терморегулатор Salus ERT30RF