Безжичен термостат Bisolid TH-1310P-RF

Термостатът Bisolid TH-1310P-RF е предназначен за регулиране на системи за отопление и охлаждане в търговски и жилищни сгради. Термостатите са последната генерация от 7D програмируеми комуникационни термостати, които предлагат външен сензор за температура и влажност, предназначени на стайния термостат. Приемникът приемащ сигнала от безжичният термостат е от модел RV-0356.

Изчерпана наличност

Bisolid RV-0356  е висококачествен приемник, проектиран за работа с термостат Bisolid TH-1310P-RF като при нормални обстоятелства предавателят и приемникът могат да се свързват на разстояние до 30 метра.

В приемникът е вградено кодиращо устройство, като част от процедурата за пускане в експлоатация, за да се гарантира, че приемникът ще отговаря само на командата, изпратена от конкретния предавател.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Безжичен термостат Bisolid TH-1310P-RF

Безжичен термостат Bisolid TH-1310P-RF