Интернет контролиран стаен термостат Salus iT500

Интернет контролиран термостат Salus iT500 – управлявайте Вашата отоплителна систена и топла вода от всяка точка на света. Управление през WEB базирано приложение за компютър, приложение за Андроид и Айфон. Безжичен термостат Salus iT500 е стилен, точен и с лесен за управление сензорен дисплей. Комплектът се състои се от 3 части: iT500TR предавател, регулиращ температурата с възможност за управление през интернет; iT500RX приемник, свързващ се с отоплителната система;  iTG500 гейтуей включващ се към рутер. Частите се свързват помежду си на радиочестота 868 Mhz, което гарантира стабилен и устойчив на смущения сигнал. Притежава лесен режим за седмични програми с до 6 ежедневни промени на температурата. Термостатът притежава функция против замръзване, както и функция Ваканция и Еко. Лесен за монтаж и употреба, изработен е от висококачествени компоненти и 24 месечна гаранция. 

Управление

За да управлявате термостата iT500 чрез Интернет, а така също и през приложения за смартфони е необходимо да регистрирате iT500 на нашия интернет сайт: salus-it500.com Когато влезете в нашия сайт, изберете подходящия за Вашата държава език натиснете знамето на Вашата държава.

След регистрацията на iT500, можете да изтеглите приложението за смартфон от Google Play (Android) или App Store (iOS) в зависимост от типа смартфон, който използвате и неговата операционна система. Намерете приложението за iT500 в съответния магазин или сканирайте съответния QR-код. Приложението ще започне да се изтегля автоматично и веднага след инсталирането му може да използвате функциите на iT500.

Цена: 380.00 лв.

Информация
iTG500 гейтуей

Лесна инсталация Plug & Play. Гейтуей iTG500, който е част от комплекта, дава връзка с Интернет. Кабел E-thernet също е част от комплекта. Размери 90мм x 40мм x 25мм.

iT500TR Интернет стаен термостат на температура

iT500 това е иновационен регулатор на температура, който има възможност за управление чрез Интернет, като и директно чрез регулатор. За управление чрез Интернет трябва да се инсталира и свързва допълнителни устройства (регулатор, приемник, гейтуей който трябва да е свързан с домашен рутер). След това трябва да се регистрира продукт на www.salus-controls.pl – влезте с потребителско име на сървъра и добавете устройството (въведете сериен номер който е маркиран под батериите на термостата). От този момент термостата може да се управлява чрез Интернет или смартфон с система Android или IOS. 

Приемник iT500RX

iT500RX се свързва с отоплително устройство по жичен път. Работа на обхват 868MHz гарантира силен и устойчив за смущения сигнал. Високотехнологична система MGC (Multi Generated Coding) гарантира уникалността на кодиране и стабилността на сигнал между приемник и регулатор. Приемникът има два контролирани изходи – NO (нормално отворено) включи/ NC (нормално затворено) изключи 5(3) A / 16(5) A. Размери 150мм x100мм x 35мм.

Интернет контролиран термостат Salus iT500

Предимства
  • Интуитивно програмиране със сензорен екран, смартфон или компютър чрез Интернет.
  • Безплатен софтуер и контрол на сървъра на SALUS за управление на драйвъра чрез Интернет.
  • Безжична комуникация.
  • Функции ECO и Ваканция.
  • 3 периода включено / изключено при избор на функция за управление на топла вода.
  • Възможност за програмиране до 6 нива на температура за един цикъл.
  • 3 възможности за настройка: Една отоплителна зона; Две независими отоплителни зони – необходим допълнителен сензор iT300 (продава се отделно); Една отоплителна зона и битово-горещо водоснябдяване (БГВ).
  • iT500 Интернет драйвер на температура – седмичен иновационен регулатор на температура с възможност на управление чрез Интернет с компютър или смартфон, като и директно чрез регулатор.
  • Монтаж на стената или на друго избрано място.
Монтаж

Идеалната позиция на предавателя на Интернет контролиран термостат Salus iT500 е на около 1,5 м. над нивото на пода, на място лесно за достъп. Не монтирайте на външна стена, над отоплително тяло или на места, подложени на пряка слънчева светлина. Стайните термостати се нуждаят от въздух за правилно измерване на температурата. Не бива да бъда покрити със завеси или поставени зад мебели. Близостта с източници на топлина, като лампи и телевизори, може да попречи на термостата да работи правилно. 

Спецификации

Модел: Salus iT500
Тип: Интернет контролиран термостат
Настройка на температурата: 5°C – 35°C, със стъпки от 0,5oC
Хитерзис: 1°C
Температура срещу замръзване: Регулира се от 1°C до 9 (с точност до 0,5°C)
Макс.ток на ел.товар на релето – централно отопление 1: 16А (съпротивление), 5А (индукция)
Макс.ток на ел.товар на релето – централно отопление 2 или БГВ: 5А (съпротивление), 3А (индукция)
Захранване iT500TR: 2 х алкални батерии (AA)
Захранване iT500RX: 230 VAC / 50Hz
Ниво на защита: IP 30
Размери на iT500TR: 125 х 90 х 25 мм.
Размери на iT500RX: 150 х 100 х 35 мм.
Размери на iTG500: 90 х 40 х 25 мм.

Ръководство на потребителя

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Интернет контролиран термостат Salus iT500

Интернет контролиран термостат Salus iT500