Многозонов стаен термостат Computherm Q8RF

Многозонов стаен термостат Computherm Q8RF
Многозонов стаен термостат Computherm Q8RF

Многозонов стаен термостат Computherm Q8RF съдържа два термостата (Q8RF TX) и един приемник (Q8RF RX). При необходимост комплекта може да се допълни с още два безжични термостата и с контакти Computherm Q1RX. Приемното устройство получава сигналите от термостатите, управлява котела и дава команда на зоновите вентили да затварят/отварят (всеки термостат управлява една зона), общо максимум 4 зони.

Внимание !!!

Приемника Q8RF RX подава напрежение 220V на всеки от 4-те изхода, маскимално натоварване 1А. При нужда от по голямо натоварване, към всяка зана може да се конфигурира контакт Computherm Q1RX с натоварване до 10А ( 2200-2300W ). Приемника Q8RF RX има и безволтов превключвател за котли или циркулационни помпи (NO- нормално отворен).

Цена: 220.00 лв.

Многозонов стаен термостат Computherm Q8RF е способен да управляват по-голямата част от предлаганите на пазара котли. Лесно се подключва и поема управлението на всеки газов, електрически котел и климатични инсталации, които се подключват с помощта на двужилен кабел, независимо дали управляващото напрежение е 24 V или 230 V.

Зони

Разделянето на отоплителната инсталация на зони позволява независимото отопление на отделните зони, но при необходимост може да се отопляват и всички зони едновременно, и така се осигурява възможност да бъдат отоплени тези помещения, които и когато има нужда. Между стайните термостати и приемното устройство съществува радиочестотна връзка и не е необходимо полагането на кабел за връзка между термостата и котела. Приемното устройство и термостатите имат отделно свой код за сигурност, и затова чужди външни радиочестоти не могат да смущават сигурната работа на уреда. Термостатите могат да се програмират според вашата необходимост и то така, че отоплителната инсталация, в желаното от вас време и температура, да затопля вашия дом или офис, като същевременно осигурява висок комфорт и икономичност.

Свързване

За удължаване на експлоатационния период на батериите, подаването на сигнала от термостатите не е непрекъснато – през 9 минути се повтаря необходимата команда за свързване. Ако заради спиране на тока или по други причини отпадне едно свързване, то приемника ще изпълни командата на термостата при следващия сигнал.

Многозонов стаен термостат Computherm Q8RF с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.