Управляем контакт Computherm Q1RX

Управляем контакт Computherm Q1RX

Управляем контакт Computherm Q1RX е разработен към термостатите Q3 RF, Q7 RF и Q8 RF, към приемните им устройства, или вместо тях. Устройството е подходящо за управление на котел или друго ел. устройство, работещо на 230 V напрежение (например въздуходувен апарат, помпа, клапан и др.). Пускането в експлоатация е много лесно, не изисква монтаж. На основата на сигнала за включване на Computherm Q3 RF, Q7 RF и Q8 RF се появява напрежение в Q1RX и съответно по сигнала за изключване се прекъсва напрежението.

Внимание!
Ако искате да използвате контакта с приемника на термостата, тогава контактът Q1RX и приемникът на термостата, трябва да са настроени едновременно и заедно, за да работят съвместно.

Цена: 70.00 лв.

Този управляем контакт Computherm Q1RX се управлява от безжичен стаен термостат Computherm Q8RF – TX.
Потребяема мощност 6W
Работно напрежение: 230V AC, 50Hz
Подключвано работно напрежение:230V AC; 50Hz
Подключвана сила на тока: 10А ( 2200-2300W )

Практически никакви външни уреди (радио или мобилни телефони) не влияят на работата на уреда. Ако въпреки това забележите смущение, то настройте отново.

Управляем контакт Computherm Q1RX с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги. При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гараниционни карти за всички продукти.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин shop.elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.