Жични стайни термостати

Жични стайни термостати се използват се за регулиране на температурата и постигане на оптимална икономия на гориво и електричество. Различните модели работят на батерии или напрежение 24 / 220V. Поддържат температурата в едно  помещение, могат да командват отоплителен котел или електрически задвижки.

Монтаж и свързване

При всички модели е необходим кабел с 2 жила, ако се ползва само за отопление и кабел с 3 жила ако се ползва за отопление и охлаждане. Ако модела на жичния стаен термостат се захранва с напрежение е необходимо да се предвидят още 2 жила за него.

Дневни непрограмируеми

Непрограмируемите стайни термостати подържат зададената ръчно температура и нямат възможност за автоматична смяна според деня и часа. Всички модели стайни термостати непрограмируеми имат зададена защита от замръзване на отоплителната система и включват отоплението при понижаване на температурата под 5°С.

Стари модели или спрени от производство

Жични стайни термостати непрограмируеми

Finder Bliss T

Жични стайни термостати непрограмируеми

Danfoss Basic Plus WT-T

Жични стайни термостати програмируеми

Honeywell CM907
програмируем

стайни термостати

Salus T105
програмируем

стайни термостати

Finder 1C 71
програмируем

Управление за конвектори Klima-2000 TR 110B

Термостат за конвектори

Klima 2000 TR 110B

Всички жични стайни термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Запитване

При запитване напишете телефон за по- бърза връзка с Вас и уточняване на подробности. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени на материали и труд. Огледа и представянето на оферта не Ви ангажира с поръчка на стоки и услуги.

При ангажиране за по голям обем работа сключваме договор с подробно описание на дейностите и цените за услугите и материалните който желаете. Издаваме фактури за доставените материали, извършените монтажи и ремонти, както и гаранционни карти за всички продукти.

Жични стайни термостати

Магазин

Всички жични стайни термостати предлагани на страницата elkom-express.bg може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Жични стайни термостати