Дигитален стаен термостат Finder Bliss

Дигитален стаен термостат Finder Bliss T

Дигитален стаен термостат Finder Bliss T е стилно решение за бързо и лесно управление на температурата във Вашия дом.

Основни характеристики:

  • Прост и интуитивен интерфейс.
  • Осветени сензорни бутони управлявани с докосване.
  • 2 броя 1.5V AA батерии, с индикация за изтощена батерия на дисплея.
  • 2 избираеми температури (ден / нощ).
  • Промяна на сезонния режим (лято / зима).
  • Защита с PIN код.
  • Температурен диапазон от 5 до 37 ° дневна / нощна настройка.
  • Контактна система на изхода 5A 250V AC.

Цена: 85.00 лв.

Новият Дигитален стаен термостат Finder Bliss T е най-новото разширение на неговата търговска и жилищна гама. Простотата е в основата на този продукт, с големия си зашеметяващ дисплей, задвижван с икони потребителски интерфейс, опростена „двужилна“ модернизация и захранване на батерията, BLISS T е идеален за тези, които се нуждаят от висококачествен и лесен начин за управление на температурата.

Дигитален стаен термостат Finder Bliss T

най-важното позволява прецизен контрол на температурата в домашните домакинства, има два температурни режима „ден / нощ“ и режим на защита от замръзване, спомагайки за осигуряване на най-висок комфорт в дома. BLISS T се захранва от 2 батерии тип АА (не са включени в комплекта), което позволява лесно преоборудване на старите термостати на въртящи се помещения и ясен LED дисплей. Функцията за заключване на екрана предотвратява прегряване, като по този начин намалява риска от увеличени отоплителни разходи. Всичко това на изключително конкурентна цена.

Всички термостати Finder са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички термостати предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.