Дигитален стаен термостат Salus ST320

Стаен термостат Salus ST320

Стаен термостат Salus ST320 се използва за включване и изключване на отоплителната инсталация в дома, както е необходимо. Той работи чрез наблюдение на температурата на въздуха, като включва отоплението, когато температурата на въздуха падне под зададената на термостата, и го изключва след като зададената температура бъде достигната. Стаен термостат Salus ST320 е стилен и точен електронен термостат с голям, лесен за четене LCD дисплей.

С предварителна заявка – доставка до 14 дни.

Цена: 134.00 лв.

Термостатът е специално проектиран да се използва с безпотенциални връзки. Използването на революционната технология Touch Ring подпомага лесното използване, заедно с уникалния, интелигентен дизайн. LCD дисплеят ще се покаже текущата стайна температура, а функцията „one touch“ (с едно докосван) прави ST320 лесен за работа.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Иновативна Touch Ring технология
  • Голям LCD дисплей с подсветка
  • Стилен корпус
  • Безпотенциални контакти
  • Захранване с батерии с индикатор за подмяната им
  • Защита от замръзване
  • Символ за включена горелка/котел

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Дигитален стаен термостат Salus ST320

Дигитален стаен термостат Salus ST320