Стаен термостат Salus ST320PB

Стаен термостат Salus ST320PB се използва за включване и изключване на отоплителната инсталация в дома, както е необходимо. Той работи чрез наблюдение на температурата на въздуха, като включва отоплението, когато температурата на въздуха падне под зададената на термостата, и го изключва след като зададената температура бъде достигната. Стаен термостат Salus ST320PB е стилен и точен електронен термостат с голям, лесен за четене LCD дисплей.

С предварителна заявка – доставка до 14 дни.

Цена: 159.00 лв.

Информация

Термостатът е специално проектиран да се използва с безпотенциални връзки. Използването на революционната технология Touch Ring подпомага лесното използване, заедно с уникалния, интелигентен дизайн. LCD дисплеят ще се покаже текущата стайна температура, а функцията „one touch“ (с едно докосван) прави ST320PB лесен за работа.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Иновативна Touch Ring технология
  • Голям LCD дисплей с подсветка
  • Стилен корпус
  • Безпотенциални контакти
  • Захранване с батерии с индикатор за подмяната им
  • Защита от замръзване
  • Символ за включена горелка/котел
Монтаж

Идеалната позиция на Дигитален стаен термостат Salus ST320PB е на около 1,5 м. над нивото на пода, на място лесно за достъп. Не монтирайте на външна стена, над отоплително тяло или на места, подложени на пряка слънчева светлина. Стайните термостати се нуждаят от въздух за правилно измерване на температурата. Не бива да бъда покрити със завеси или поставени зад мебели. Близостта с източници на топлина, като лампи и телевизори, може да попречи на термостата да работи правилно. 

Има само две електрически връзки, които трябва да бъдат изпълнени към ST320PB, като тези връзки трябва да бъдат свързани към клемната шина вътре в термостата. За правилното и безопасно функциониране на ST320PB не се изисква заземяване, но е предвидена клема за свързване на заземителен проводник, ако има такъв.

Спецификации

Модел: ST320PB
Тип: Дигитален стаен термостат
Скала: Целзий
Точност: По-малко от ± 0,5 ºC при 25 ºC
Измерване на температурата: на всеки 15 секунди
Диапазон на отчитане на температура: 0.0 ºC до + 45,0 ºC
Резолюция на дисплея: 0.5 ºC
Регулируема температура: 5.0 ºC до + 35 ºC
Метод на контрол: включване/изключване; PWM контрол
Източник на захранване: 2 х АА алкални батерии (Не използвайте презареждащи се батерии)
Живот на батерията: Приблизително една година
Преминаващо напрежение: 0 – 230V AC / 50Hz; 10А резистивно, 3A индуктивно
Работна температура: 0 ° С до + 50 ° C
Температура на съхранение: – 10 ° С до + 60 ° С

Ръководство на потребителя

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Дигитален стаен термостат Salus ST320PB

Дигитален стаен термостат Salus ST320PB