Стаен термостат Salus RT200

Salus RT200 е стилен и точен електронен термостат, проектиран за работа във Вашия дом или офис. Електронният термостат притежава функция против замръзване. Лесен за монтаж и употреба, с удобен корпус и проста форма. Термостатът се свързва към високо или ниско напрежение. 230V напрежение на трансмитера. Salus RT200 е с висока чувствителност и ефективност, изработен от висококачествени материали. Монтажна платка, удобна и лесна за употреба. Подсветка на температурната скала. Диапазонът на температура, която можете да регулирате е от 5°C до 35°C. RT200 работи на температура от 0°C до 50°C и температура на съхранение от -20°C до 55°С.

Цена: 45.00 лв.

Информация

Термостатът Salus RT200 включва и изключва отоплителната или охладителна система, когато е необходимо. Стайната температура се измерва на всеки 15 секунди. Когато тя падне под настроената, термостатът включва отоплителната система и съответно изключва след достигане й.

Включвайки термостатът на по-висока температура няма да затопли стаята по-лесно. Бързината на затопляне зависи от отоплителната система, например размера на радиаора или котела. Същото важи и за охлаждане.

Монтаж

Идеалната позиция на Електронен стаен термостат Salus RT200 е на около 1,5 м. над нивото на пода, на място лесно за достъп. Не монтирайте на външна стена, над отоплително тяло или на места, подложени на пряка слънчева светлина. Стайните термостати се нуждаят от въздух за правилно измерване на температурата. Не бива да бъда покрити със завеси или поставени зад мебели. Близостта с източници на топлина, като лампи и телевизори, може да попречи на термостата да работи правилно. 

Спецификации

Модел: RT200
Тип: Електронен стаен термостат
Захранване: 230V/50Hz

Тип превключвател: Еднополюсен (SPST) 3A
Източник на захранване: 230V / 50Hz
Работна температура: 0°C – 50°C
Диапазон на регулиране на температурата: 5°C – 35°C
Условия за съхранение: -20°C – 55°С; до 90% отн. влажност, без кондензация
Точност на регулиране на температурата: +/- 1 °C при 25 °C
Работна влажност: 0 до 90% относителна влажност / без кондензация
Одобрение/маркировка: CE
Micro прекъсвач: Управляващо действие Тип 1: B

Ръководство на потребителя

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Електронен стаен термостат Salus RT200

Електронен стаен термостат Salus RT200