Стаен термостат Salus VS05

Salus VS05 е бял на цвят, за скрит монтаж с регулатор с циферблат. Стилен и точен термостат за контрол на температурата при подово отопление. Употребата на комуникационна шина е препоръчителна. За да използвате групови функции и за да увеличите неговата функционалност, трябва да се използва с Клемна шина KL10. Снабден с функция против замръзване, светодиодна индикация на статуса. Електронен стаен термостат Salus VS05 е с опции на външните сензори и ръчно отчитане на работните часове. Изработен от висококачествени материали, лесен за монтаж и употреба.

С предварителна заявка – доставка до 14 дни.

Цена: 65.00 лв.

Информация

Електронен стаен термостат Salus VS05 уравлява включването и изключването на отоплителната система, според настроената от Вас температура. Стайната температура се измерва и когато тя падне под настроената, термостатът включва отоплителната система и съответно изключва след достигане й.

Включвайки термостатът на по-висока температура няма да затопли стаята по-лесно. Бързината на затопляне зависи от отоплителната система, например размера на радиаора или котела. Същото важи и за охлаждане.

Монтаж

Идеалната позиция на Електронен стаен термостат Salus VS05 е на около 1,5 м. над нивото на пода, на място лесно за достъп. Не монтирайте на външна стена, над отоплително тяло или на места, подложени на пряка слънчева светлина. Стайните термостати се нуждаят от въздух за правилно измерване на температурата. Не бива да бъда покрити със завеси или поставени зад мебели. Близостта с източници на топлина, като лампи и телевизори, може да попречи на термостата да работи правилно. 

Спецификации

Модел: Salus VS05
Тип: Електронен стаен термостат
Захранване: 230V AC 50Hz
Максимален ток: 3A
Превключваем изход: 230V
Диапазон: 5°C – 35°C
Комуникационна шина: 12V DC
Размери (мм): 86,5 x 86,5 x 42

Ръководство на потребителя

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Електронен стаен термостат Salus VS05

Електронен стаен термостат Salus VS05