Стаен термостат Salus VS05

Salus VS05 е бял на цвят, за скрит монтаж с регулатор с циферблат. Стилен и точен термостат за контрол на температурата при подово отопление. Употребата на комуникационна шина е препоръчителна. За да използвате групови функции и за да увеличите неговата функционалност, трябва да се използва с Клемна шина KL10. Снабден с функция против замръзване, светодиодна индикация на статуса. Електронен стаен термостат Salus VS05 е с опции на външните сензори и ръчно отчитане на работните часове. Изработен от висококачествени материали, лесен за монтаж и употреба.

Цена: 79.00 лв.

Електронен стаен термостат Salus VS05 уравлява включването и изключването на отоплителната система, според настроената от Вас температура. Стайната температура се измерва и когато тя падне под настроената, термостатът включва отоплителната система и съответно изключва след достигане й.

Включвайки термостатът на по-висока температура няма да затопли стаята по-лесно. Бързината на затопляне зависи от отоплителната система, например размера на радиаора или котела. Същото важи и за охлаждане.

Всички продукти са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Електронен стаен термостат Salus VS05

Електронен стаен термостат Salus VS05