Стаен термостат Salus RT100

Salus RT100 е стилен и точен механичен термостат, проектиран за работа във Вашия дом или офис. Механичният термостат притежава функция против замръзване. Лесен за монтаж и употреба, с удобен корпус и проста форма. Притежава 2 захранващи проводника. Термостатът се свързва към ниско напрежение. Salus RT100 е с висока чувствителност и ефективност, бял на цвят, изработен от огнеустойчив материал. Работният обхват на термостата е от 10 до 30°C и хитерзис от 0.5 до 0.8°C. Изходен сигнал 1A 250V AC. 

С предварителна заявка – доставка до 14 дни.

Цена: 48.00 лв.

Информация

Термостатът Salus RT100 включва и изключва отоплителната или охладителна система, когато е необходимо. Стайната температура се измерва на всеки 15 секунди. Когато тя падне под настроената, термостатът включва отоплителната система и съответно изключва след достигане й.

Включвайки термостатът на по-висока температура няма да затопли стаята по-лесно. Бързината на затопляне зависи от отоплителната система, например размера на радиаора или котела. Същото важи и за охлаждане.

Монтаж

Идеалната позиция на Механичен стаен термостат RT100 е на около 1,5 м. над нивото на пода, на място лесно за достъп. Не монтирайте на външна стена, над отоплително тяло или на места, подложени на пряка слънчева светлина. Стайните термостати се нуждаят от въздух за правилно измерване на температурата. Не бива да бъда покрити със завеси или поставени зад мебели. Близостта с източници на топлина, като лампи и телевизори, може да попречи на термостата да работи правилно. 

Спецификации

Модел: RT100
Тип: Механичен стаен термостат
Работен Обхват: 10 – 30°C

Хастерезис: 0.5 – 0.8°C
Изходен сигнал: 1A 250V AC
Свързване на кабелите: 0.5 – 1.5mm
Цвят: бял
Материал: Огнеустойчив / PC/ABS

Ръководство на потребителя

Всички термостати са с гарантиран произход и качество. Осигурена доставка за района на София. Доставки за Страната с куриерска фирма или с наш транспорт. Осигурен монтаж, гаранционно и след гаранционно обслужване.

Магазин

Всички продукти предлагани на страницата elkom-express.bg както и в електронния магазин elkom-shop.eu може да видите в нашият магазин на адрес София. ж.к.Люлин 2, блок 279, магазин 106 Д от понеделник до петък – 09.00 – 19.00 ч. и събота от 09.00 – 14.00 ч. Безплатна доставка за София и изпращане с Еконт за Страната.

Механичен стаен термостат Salus RT100

Механичен стаен термостат Salus RT100